CARSNEWS
AUTONEWS

Νεύρα ΠΑΟΚ για τη διαιτησία: Διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και μετά το τέλος του αγώνα τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, στον δικέφαλο του βορρά θεωρούν ότι ο Πορτογάλος Μιγκέλ Νογκέιρα έδωσε πολύ εύκολα το πέναλτι από το οποίο ήρθε το 1-0 ενώ φωνάζουν για φάουλ στον Σάστρε στο ξεκίνημα της φάσης του 2-0.

«Ο διαιτητής αποδείχθηκε ξεκάθαρα κατώτερου επιπέδου, κακή επιλογή μεγάλου ρίσκου, που εν τέλει μετέφρασε με «καθημερινή» επαφή σε πέναλτι, και αγνόησε φάουλ στον Σάστρε στο δεύτερο γκολ, ουσιαστικά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα σ ένα παιχνίδι κλειστό. Δεν χρειαζόταν να κάνει και κάτι παραπάνω…», είναι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ ο Λουτσέσκου, από την πλευρά του, είπε τα εξής…

«Δεν είναι εύκολο να πάρεις αποτέλεσμα εδώ όταν γι’ αυτό αποφασίζει ο διαιτητής. Δεν νομίζω πως παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Ηταν ένας αγώνας μάχης. Σε κάθε περίπτωση αυτό το πέναλτι δεν είναι δυνατόν να δίνεται. Εχω δει 10.000 ίδιες επαφές να μη δίνονται, το θεωρώ απόλυτα υπερβολικό. Στη χώρα του δεν θα το έδινε.

Σήμερα ήρθε εδώ αυτός ο διαιτητής να βοηθήσει μία ομάδα. Και το δεύτερο γκολ ξεκινάει από φάουλ στον Σάστρε που έχει περάσει τον παίκτη του και δέχεται μια τρικλοποδιά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έδωσε. Υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση φάουλ που δεν δόθηκε με τον επόπτη να τρέχει με πλάτη στην μπάλα και να μην βλέπει καν τη φάση».

Related Articles

Η Land Rover υπαινίσσεται πως η pickup έκδοση του Defender είναι στα σκαριά.

cars

Mazda 6 – Aνανεώθηκε

cars

Jeep Eco Bonus. Με σημαντικό όφελος 

cars

Geely Vision Starburst Concept. Εντυπωσιακό tour de force.

cars

Η Mercedes S-Class κοιτά τον τάρανδο στα μάτια…

cars

Audi Q4 Sportback E-Tron Concept. Ένα “προσιτό” ηλεκτρικό SUV-coupe για το 2021!

cars

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design με ρετρό διάθεση.

cars

Chevrolet Bolt και Bolt EUV. Προσγειωμένα αλλά σημαντικά!

cars

Η παραλία – Spoiler: Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας της Ρηνιώς

cars