CARSNEWS
AUTONEWS

ΟΗΕ: Ο ΥΠΕΞ του Ιράν καταγγέλλει το Ισραήλ για χρήση αμερικανικών βόμβων στη Βηρυτό

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί κατήγγειλε ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε αμερικανικές διατρητικές βόμβες (σ.σ. τις αποκαλούμενες «bunker busters» για την καταστροφή καταφυγίων) κατά την επίθεση της Παρασκευής στη Βηρύτο.

«Το ισραηλινό καθεστώς χρησιμοποίησε αρκετές διατρητικές βόμβες των 2.500 κιλών που του δώρισαν οι ΗΠΑ για να πλήξει κατοικημένες περιοχές στη Βηρύτο», είπε ο ιρανός ΥΠΕΞ σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή.

Κορυφαίοι αξιωματούχοι της Χεζμπολάχ ήταν στόχοι του ισραηλινού πλήγματος στο αρχηγείο της οργάνωσης, στα προάστια της Βηρυτού, δήλωσε υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος, υπογραμμίζοντας ότι είναι ακόμη νωρίς για να πει με σιγουριά εάν σκοτώθηκε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα.

Πηγή: ΑΠΕ

Related Articles

Η Mercedes-Benz φρεσκάρει την G-Class.

cars

Επίθεση με αυτοκίνητο κατά πολιτών στο Ισραήλ

Bury

Η Audi Sport εστιάζει πλέον στον εξηλεκτρισμό!

cars

Η Skoda εξέλιξε εφαρμογή διάγνωσης βλαβών μέσω ήχου!

cars

Μαθητές στο Χάρκοβο κάνουν μάθημα στο πρώτο υπόγειο σχολείο της χώρας

Bury

Nέο Opel Astra. Ξεκινά να δέχεται παραγγελίες

cars

Ατυχίες και κακές στιγμές μπορούν να σου συμβούν παντού και πάντα

cars

Η άβολη στιγμή στα Όσκαρ 2024 με την παρουσίαση του βραβείου από τον Αλ Πατσίνο – «Θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τη… συντομία της»

cars

Σκάνδαλο δωροδοκίας στην Τουρκία λίγο πριν τις εκλογές: Βίντεο δείχνει στελέχη του Ιμάμογλου να μετρούν δεσμίδες χρημάτων

cars