CARSNEWS
AUTONEWS

Οι άνθρωποι πίσω από τα ευρηματικά TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Στέφανου Κασσελάκη

Σε πολιορκητικό κριό φαίνεται πως έχουν μετατρέψει το TikTok οι πολιτικοί αρχηγοί, ευελπιστώντας να ρίξουν τα «τείχη» της νεολαίας ενόψει της εκλογικής διαδικασίας των ευρωεκλογών.

Τις τελευταίες ημέρες, τα επιτελεία των πολιτικών αρχηγών και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασελάκη, στρέφονται στο απόλυτο εργαλείο της νέας εποχής στην πολιτική επικοινωνία.

Το TikTok, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το πιο δημοφιλές μέσο της νέας γενιάς καθώς έχει τη μεγαλύτερη διείσδυση στις ηλικίες 17-25, επιχειρείται από τους μονομάχους της 9ης Ιουνίου μια επέλαση με βίντεο στα οποία επιλέγουν να παρουσιάσουν μια πιο «καθημερινή» και προσιτή εκδοχή τους.

Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις η δημοφιλής πλατφόρμα, μετατρέπεται σε πεδίο αντιπαράθεσης με τους δυο πολιτικούς να απαντάνε αφήνοντας αιχμές σε προηγούμενο βίντεο.

Σε κάθε περίπτωση, τα βίντεό τους προσελκύουν χιλιάδες χρήστες, κυρίως νέους και νέες σε ηλικία, με τα πολιτικά πρόσωπα να «ανοίγουν» ένα δίαυλο επικοινωνίας με τη νεολαία της χώρας.

Βέβαια, οι πολιτικοί αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων της χώρας, δεν προλαβαίνουν οι ίδιοι να διαχειρίζονται τα social media. Ποιοι βρίσκονται όμως πίσω από τα βίντεο που ανεβάζουν στο TikTok Κυριάκος Μητσοτάκης και Στέφανος Κασσελάκης;

Η ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Σύμφωνα με το MEGA και το LIVE News, τον σχεδιασμό των μηνυμάτων του πρωθυπουργού μέσω των social media έχει η Διευθύντρια Επικοινωνίας Κύρα Κάπη η οποία ιδιαίτερα για το TikTok συνεργάζεται με την ομάδα TikTokkers. Το επικοινωνιακό επιτελείο στελεχώνει ο έμπειρος σύμβουλος του πρωθυπουργού Έρικ Παρκς, καθώς επίσης και ο συνεργάτης Χρήστος Ζωγράφος που φέρεται να προορίζεται για τη θέση του Δημήτρη Τσιόδρα στο Γραφείο Τύπου. Τέλος, την ομάδα επικοινωνίας συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Η ομάδα του Στέφανου Κασελάκη:

Με τρεις έμπειρους ανθρώπους του ψηφιακού χώρου πορεύεται στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο TikTok ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασελάκης. Πρόκειται για τον Νίκο Σούλη, τον γνωστό σκηνοθέτη και έναν από τους κορυφαίους των βίντεοκλιπ στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος και η Ντίνα Μουτζουρούλια που ανήκαν στη web team του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζουν να αναβαθμίζουν και την ψηφιακή εικόνα του Κασελάκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Στέφανος Κασσελάκης χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του καθώς ως νέος κατέχει το άθλημα και γνωρίζει να περνά τα μηνύματα με σύγχρονο και ελκυστικό τρόπο.

Related Articles

Με πανίσχυρο boxer 2,4 λίτρων το επόμενο Subaru WRX.

cars

Νέο Fiat Tipo Cross. Διαθέσιμο και στη χώρα μας από 17100 Ευρώ

cars

Αρχηγός γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων: Η δυτική στήριξη στην Ουκρανία μπορεί να υπερβεί την απλή παράδοση των όπλων

cars

Μεταναστευτικό και πυρκαγιές στο τραπέζι του ΚΥΣΕΑ

cars

Μηνύματα καταδίκης της ιρανικής επίθεσης κατά του Ισραήλ στους πρεσβευτές του Ιράν σε Παρίσι, Λονδίνο και Βερολίνο

cars

Η Porsche είναι ανοιχτή σε νέες εκδόσεις της Taycan.

cars

WRC 2023 – Ράλι Ιαπωνίας: Θρίαμβος της Toyota εντός έδρας

cars

Νέο Ford Puma ST. Απόλαυση

cars

Νέο Peugeot 3008. Δείχνει τα δόντια του…

cars