CARSNEWS
AUTONEWS

Οι δύο όψεις του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι – Από τη μια το ξύλο μεταξύ μεθυσμένων οπαδών κι από την άλλη οι δεκάδες celebrities

Η σεζόν της Formula 1 ολοκληρώθηκε, αν και οι ομάδες με τους οδηγούς τους παρέμειναν στο Άμπου Ντάμπι προκειμένου να κάνουν δοκιμές προτού μπουν στην περίοδο των διακοπών και της προετοιμασίας τους για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου η Red Bull κι ο Μαξ Φερστάπεν θα επιχειρήσουν να επεκτείνουν την κυριαρχία τους και οι υπόλοιποι να τους φτάσουν.

Ωστόσο, αυτό που έχει προξενήσει ενδιαφέρον είναι ο καβγάς που ξέσπασε στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, που ολοκληρώθηκε με νίκη-ρεκόρ του Ολλανδού πιλότου, μεταξύ μεθυσμένων οπαδών που βρέθηκαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Μάλιστα, η FIA και οι διοργανωτές διέρρευσαν πως θα εξετάσουν το περιστατικό και θα δράσουν αναλόγως προκειμένου τα μέτρα ασφαλείας να είναι πιο αυστηρά στο μέλλον ώστε να αποφευχθούν τέτοια επεισόδια.

Η άλλη όψη

Κι αν αυτή ήταν μια όψη η άλλη ήταν το γκλάμουρ του Άμπου Ντάμπι. Μεταξύ αυτού του event και άλλων που το πλαισίωσαν, κατέφθασαν στην πόλη δεκάδες celebrities: αθλητές όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και πρώην αθλητές όπως ο Σέρχιο Αγουέρο, τραγουδιστές όπως ο Κρις Μπράουν κι ο Κάνιε Γουέστ, ηθοποιοί όπως οι Ορλάντο Μπλουμ, Κρις Χέμσγουορθ και ο Τζέισον Στέιθαμ, μοντέλα όπως η Κάντις Σουάνπουλ, Ναόμι Κάμπελ και η Ιρίνα Σάικ και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα, ο Τζέισον Στέιθαμ συναντήθηκε με τον Γιούκι Τσουνόντα, οδηγό της Alpha Tauri, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε πως είναι το είδωλό του και λατρεύει τις ταινίες του.

TAGS

Related Articles

Πρώτη φωτογραφία από τα… οπίσθια της νέας Toyota Supra

cars

Νέο Honda Civic. Ώρα για ανανέωση

cars

Nissan Navara. Eντάχθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

cars

Η Hennessey ήδη ετοιμάζει ένα V8 Bronco 750 ίππων!

cars

Η BMW αποκάλυψε τα αυτοκίνητα ασφαλείας για το MotoGP.

cars

Νέα καθυστέρηση για το Tesla Cybertruck – Από αναβολή σε αναβολή το πάει ο Μασκ

cars

Η Ford δεν πρόκειται να λανσάρει την Lincoln στην Ευρώπη.

cars

Ford. «Έξυπνος καθρέπτης» για τα Van που αυξάνει την ασφάλεια

cars

Νέο Kia Sportage. Προκαλεί αίσθηση!

cars