CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακός – Τζολάκης: Ονειρευόμαστε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, γιατί όχι;

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έγινε πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό αφού απέκρουσε τρία πέναλτι στη σχετική διαδικασία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε δίνοντάς του την πρόκριση στους «4» του Europa Conference League και δεν κρύβει ότι ονειρεύεται, όπως και όλοι στην ομάδα, το τρόπαιο.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν νικήσει με 3-2 στο Καραϊσκάκη, βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0 στην Κωνσταντινούπολη και αυτό παρέμεινε μέχρι και το 120′, με αποτέλεσμα όλα να κριθούν στα πέναλτι. Εκεί όπου ο 21χρονος τερματοφύλακας έκανε τρεις αποκρούσεις και μετατράπηκε σε… ήρωα!

Λογικό ήταν, επομένως, να κάνει δηλώσεις μετά τη λήξη και λογικό είναι, όπως παραδέχθηκε, να ονειρεύεται πλέον την κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου!

«Είχαμε κάνει ανάλυση με τους προπονητές. Κάποια στιγμή ειναι και το feeling. Πρέπει εκείνη την ώρα να επιλέξεις τη σωστή γωνία και να δικαιωθείς», είπε αρχικά για τις αποκρούσεις του και συνέχισε.

«Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και τον ευχαριστώ δημόσια που με ακολούθησε απόψε εδώ. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής. Ωστόσο ναι, Το ονειρευόμαστε το τρόπαιο, γιατί όχι;».

Related Articles

ID.3. Μπορείτε να το δείτε στο Golden Hall

cars

Κλείνει ο κύκλος της Ferrari GTC4Lusso…

cars

Peugeot Landtrek. Και η Peugeot εισέρχεται στη κατηγορία των Pick Up

cars

Alfa Romeo Giulia GTA. Γεμίζει συναισθήματα

cars

Η Ferrari επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία των αγώνων αντοχής!

cars

Citroen C5 AirCross 1.6t 180Hp EAT8. Αρχοντικό

cars

Extras με συνδρομή; Η BMW έχει μία ενδιαφέρουσα ιδέα!

cars

Kosmoride. Και τα ηλεκτρικά mountain bikes της Giant στη παλέτα της

cars

Θα είναι το καλοκαίρι του 2024 πιο θερμό από το 2023; – «Αυτή είναι πλέον η νέα κανονικότητα»

Bury