CARSNEWS
AUTONEWS

Ομιλία Γκαγκάτση στους διεθνείς: Νέα αρχή με τον καλύτερο προπονητή

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απηύθυνε σύντομη ομιλία στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας εγκωμιάζοντας για ακόμη μια φορά τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε σύντομο χαιρετισμό του προς τους Έλληνες διεθνείς, ο κ. Γκαγκάτσης υπογράμμισε πως: «Εύχομαι καλή αρχή στο Nations League και καλή επιτυχία. Θέλω να ξέρετε ότι η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας για τα πάντα.

Ετοιμαζόμαστε για μια νέα αρχή έχοντας μαζί μας τον καλύτερο κόουτς. Έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει τόσο για την προπονητική του αξία όσο και για το ήθος του. Δίπλα σας είναι και δύο παιδιά που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σας ξέρω όλους πολύ καλά και σας παρακολουθώ και πραγματικά ήταν ατυχία που δεν πήρατε την πρόκριση για το EURO της Γερμανίας γιατί την αξίζατε. Εύχομαι τώρα με την καθοδήγηση και του προπονητή να τα δώσετε όλα και να πάρετε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να θυμάστε πάντα ότι η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστεί».

Related Articles

Στις 22 Νοεμβρίου το Abarth Νέο 500!

cars

Το ηλεκτρικό μέλλον της Kia στην Ευρώπη

cars

Γιώργος Σωτηριάδης. Μας μετέδωσε την αγάπη του

cars

POS: Υποχρεωτική ταμπέλα σε ταξί και λαϊκές αγορές για τις πληρωμές με κάρτες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για όσους δεν συμμορφωθούν

Νέο ρεκόρ με ρυθμίσεις 500 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού

cars

Οι ΗΠΑ μελετούν την απάντηση της Χαμάς για την πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Bury

GMC Hummer. Το ηλεκτρικό super-pickup του μέλλοντος.

cars

Μέχρι το 2035 οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα πρέπει να κατασκευάζουν οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων

cars

Αποκλειστικά εξηλεκτρισμένη η επόμενη M5, με έως και 1.000 άλογα!

cars