CARSNEWS
AUTONEWS

Πήγε στην αστυνομία για μυστηριώδες γράμμα που έλαβε με δύο λέξεις και νύχια ποδιών

Τρομοκρατημένη πήγε στην αστυνομία μία γυναίκα, όταν έλαβε από άγνωστο παραλήπτη ένα μυστηριώδες γράμμα, που περιείχε μόνο δύο λέξεις και νύχια από πόδια.

Η γυναίκα που μένει στις ΗΠΑ και μετακόμισε σε νέο σπίτι πριν από 10 μήνες, δεν είχε ενημερώσει κανέναν γνωστό για τη νέα της διεύθυνση, με εξαίρεση τα ελάχιστα κοντινά της πρόσωπα.

Μια μέρα λοιπόν, άνοιξε το γραμματοκιβώτιο και βρήκε ένα γράμμα από τη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια. Με βάση τη Mirror, ξεκίνησε να αναρωτιέται, αφού δεν γνωρίζει κανένα άτομο που μένει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όταν άνοιξε το γράμμα διάβασε το μήνυμα «σε σκέφτομαι» και μέσα είχε ένα μικρό σακουλάκι με νύχια ποδιών.

Το γράμμα που έλαβε

Αμέσως, πήγε στην αστυνομία για να υποβάλει καταγγελία, αλλά ήρθε αντιμέτωπη με ένα αρνητικό κλίμα, καθώς οι αστυνομικοί γέλασαν και αψήφησαν τα λεγόμενά της. Ταυτόχρονα, κλείδωσε τους λογαριασμούς στα social media, ενώ έκανε ανάρτηση στο Reddit, ρωτώντας αν πρόκειται για κάποια γνωστή φάρσα ή κάτι ανάλογο.

«Γνωρίζετε κάτι για αυτό; Έχω τρομοκρατηθεί. Το έδωσα σε έναν συνάδελφο για να το κρατήσει, επειδή δεν το θέλω μέσα στο σπίτι μου. Ο μόνος λόγος που δεν το πέταξα στα σκουπίδια, είναι γιατί μπορεί να χρησιμεύσει ως αποδεικτικό στοιχείο, σε περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

Οι χρήστες της πλατφόρμας ανέφεραν πως δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό, ενώ ορισμένοι αστειεύτηκαν για το περιεχόμενο του γράμματος, με τη γυναίκα να τονίζει πως πραγματικά φοβάται και δεν έκανε χιουμοριστικά την ανάρτηση.

Related Articles

Νέα Mercedes-Benz EQA. Ηλεκτρική, αθλητική και πρακτική!

cars

Με V8 κινητήρα 550 ίππων η “βασική” Aston Martin DBX.

cars

Η Nissan “τελειώνει” το Navara στην Ευρώπη!

cars

Καρέ-καρέ η συμπλοκή στο Club του Αμαρουσίου – Αναζητείται ο δράστης του φονικού

Bury

Mercedes-Benz Vito. Συμπλήρωσε 25 χρόνια ζωής

cars

Βρέφος γεννήθηκε με κύστη ενός κιλού στο χέρι του – Έχει μέγεθος ανανά και πιέζει τη σπονδυλική στήλη

cars

Nissan. Συνεργάζεται με την EDF Group

cars

Honda N-One Mugen. Χαριτωμένο αλλά… δαγκώνει!

cars

Rolls-Royce Ghost Black Badge. 45 κιλά χρώμα, να το αφήσω;

cars