CARSNEWS
AUTONEWS

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Στο «πόδι» η πόλη – Ξεχύθηκαν στους δρόμους οι καρναβαλιστές

Στο πόδι βρίσκεται η Πάτρα, καθώς οι καρναβαλικές εκδηλώσεις για το Πατρινό Καρναβάλι έχουν ξεκινήσει να κορυφώνονται από την Παρασκευή.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ξεχύθηκαν στους δρόμους με κέφι και μεταμφιέσεις. Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, ο σοκολατοπόλεμος, το γλυκό έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, έδωσε το «παρών».

Όπως αναφέρει το thebest.gr τα οχήματα με τους εκπροσώπους των σωματείων «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες», «Σοκολατοπαίκτες» και «Σοκολατοβροχή» με τη συνοδεία του μουσικού άρματος, παρέλασαν και σκόρπισαν χαρά στον κόσμο που βρισκόταν στα πεζοδρόμια των κεντρικών δρόμων και στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Παράλληλα εντυπωσιακή ήταν η παρέλαση των «Στρατηγών του Πατρινού Καρναβαλιού» που πεζοί με τις στολές τους αλλά και με τα εμπνευσμένα στολισμένα οχήματα – λιμουζίνες τους, έδωσαν καρναβαλική λάμψη και σατιρική χροιά στο κέντρο της πόλης. Τέλος με απανωτούς γύρους το Patras Carnival Bus με έντονους καρναβαλικούς ρυθμούς και σοκολατορίψεις έδινε τον δικό του αποκριάτικο τόνο.

Το ραντεβού των αναρίθμητων καρναβαλιστών ανανεώνεται για σήμερα στις 18.30 που θα αρχίσει η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του.

Related Articles

Ford Explorer plug-in hybrid. Ισοπεδωτικό

cars

Alpina B3 Sedan. Γιατί να περιμένεις για την M3;

cars

Η Tata προσεγγίζει BMW και Geely για συνεργασία με την Jaguar-Land Rover.

cars

Ford. Με πλήρως ασφαλή γκάμα

cars

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση ενόψει των ευρωεκλογών – Ποια θέματα προτάσσει το Μαξίμου – Στη Λιθουανία σήμερα ο πρωθυπουργός

cars

Volkswagen T-Roc Cabriolet. Βγήκε στο δρόμο

cars

Δυναμικά χρώματα σε τοίχο και ταβάνι: Τι να μη φοβηθείτε και τι να προσέξετε

Bury

Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Δείχνει τον δρόμο για την αειφόρο ανάπτυξη

cars

Νέο Abarth 695 70° Anniversario. Ειδικό

cars