CARSNEWS
F1 & RACES

Προγνωστικά Formula 1: Στη Βρετανία με εκπλήξεις

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος Formula 1 από το Βρετανικό Grand Prix και το Betmarket.gr.

Πίστα: Silverstone Circuit

Ώρα Έναρξης: 17:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: ANT1 και ANT1+

Φύγαμε από την Αυστρία και μία εβδομάδα αργότερα φτάνουμε στην Αγγλία. Εδώ, όπου μαζί με το Wimbledon για το Τένις, έχουμε και ένα 2ο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Το Βρετανικό Grand Prix είναι έτοιμο να μας προσφέρει έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα.

Βόλτα στα Midlands

Εκτός από την αγωνιστική δράση, μπορείτε να απολαύσετε το εξωτερικό περιβάλλον του Silverstone. Οι λόφοι της περιοχής προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες για πεζοπορία και ποδηλασία, ενώ η κοντινή πόλη του Milton Keynes προσφέρει γραφικά σκηνικά, αρχιτεκτονική και παραδοσιακά ταβερνάκια για να απολαύσετε μετά τον αγώνα.

Όταν βρίσκεστε στο Silverstone, υπάρχουν αμέτρητες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε. Ξεκινώντας από το Κέντρο Επισκεπτών Silverstone, όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και τον πολιτισμό της Formula 1 αλλά και το Μουσείο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, όπου θα βρείτε συλλογές από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Formula 1.

Πάμε στην πίστα, την Silverstone Circuit, η οποία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον 58ο της αγώνα. Από το 1950 γίνονται Grand Prix εδώ και γι’ αυτό είναι μία από τις ιστορικότερες του αθλήματος. Έχει μήκος 5.891km, 18 στροφές και 2 ζώνες ενεργοποίησης του DRS. Το ρεκόρ πίστας, το κατέχει από το 2020 ο Max Verstappen με χρόνο 1:27.097.

Χθες στα προκριματικά παρακολουθήσαμε ενδιαφέροντα γεγονότα. Λίγη βροχή, λίγο στεγνό, απρόβλεπτες καταστάσεις και κυρίως απρόσμενα αποτελέσματα. Όλα αυτά κάνουν δυσκολότερο το έργο των στοιχηματικών εταιρειών και λίγο πιο ενδιαφέρον το δικό μας για να βρούμε τα λάθη τους. Ο Max Verstappen πήρε μία ακόμη pole position αλλά πίσω του αυτή την φορά έχουμε τις δύο McLaren. Ο Lando Norris έγραψε τον 2ο ταχύτερο χρόνο και ο Oscar Piastri τον 3ο. Στις θέσεις 4 και 5 οι δύο Ferrari και στις 6 και 7 οι δύο Mercedes. Απογοήτευσε ο Perez ο οποίος θα βρίσκεται στην 16η θέση για την εκκίνηση. Οδηγός που έδειξε πολύ καλά στοιχεία από την Παρασκευή είναι ο Alexander Albon, κάτι το οποίο και κρατάμε!

Υψηλές αποδόσεις, εκπλήξεις και… βροχή

Στο στοιχηματικό κομμάτι βλέπουμε ως απόλυτο φαβορί τον Max Verstappen. Στα προγνωστικά του Βρετανικού Grand Prix δεν μπορούμε όμως να ποντάρουμε σε μια απόδοση 1,20. Ακόμα και αν συνδυάσουμε τη νίκη με τον ταχύτερο γύρο, κάτι που ανεβάζει την απόδοση μόλις στο 1,65. Πέρσι εκκίνησε στην 2η θέση εδώ και τερμάτισε στην 7η. Εξαιρούμε, λοιπόν, από την μελέτη μας τον Max.

Συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες στοιχηματικές αγορές και πιθανότητες. Καταρχάς να πούμε ότι ο καιρός κάνει τα τερτίπια του τελευταία στην Αγγλία και όσοι παρακολουθείτε το Wimbledon το γνωρίζεται. Άρα πιθανό να έχουμε και στο Silverstone βροχή. Γενικά, η Silverstone Circuit είναι μια πίστα που προσφέρει αναπάντεχα αποτελέσματα. Στους 57 αγώνες που έγιναν εδώ, μόλις τους 21 (36,84%) κέρδισε αυτός που εκκίνησε από την 1η θέση. Τους 17 (29,82%) αυτός που εκκίνησε 2ος , τους 8 (14,04%) ο 3ος και μετά από τον 4ο μέχρι τον 7ο έχουμε τις υπόλοιπες 11 νίκες.

Θα ξεκινήσουμε με την McLaren. Ήταν εκπληκτική χθες. Lando Norris και Oscar Piastri έδειξαν ικανοί για μεγάλα πράγματα. Ο Norris είναι το 2ο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 12,00 ο Piastri όμως δεν υπολογίζεται από τους μπουκ και πληρώνει 67,00. Έχουμε όμως πιθανότητες βροχής και πολλά μπορεί να συμβούν. Αξίζει, λοιπόν, ο Piastri να μπει στις επιλογές μας. Θα τον προσθέσουμε μαζί και με τον τον ταχύτερο γύρο, έτσι ώστε ο συνδυασμός τους να εκτοξεύσει την απόδοση στο 2001,00. Μιλάμε όμως για επιλογή… έκπληξη εδώ (σε στυλ fun bet), κάτι που σημαίνει ότι τα πονταρίσματα μας θα μείνουν πολύ χαμηλά.

Πρώτα μεταξύ τους και μετά η McLaren

Το να δούμε και τους δύο οδηγούς της McLaren στο top6 είναι κάτι που πληρώνει 3,75. Προφανώς, σε κανονικές συνθήκες και με βάση την δυναμικότητα των ομάδων, είναι κάτι δύσκολο. Ναι πίσω τους υπάρχουν δύο Ferrari, δύο Mercedes και ο Alonso. Αυτές οι ομάδες όμως δεν θα κυνηγήσουν απλά την McLaren αλλά θα μπούνε και σε μάχη μεταξύ τους. Εκεί μπορεί να κερδίσουν έδαφος ο Norris και Piastri. Εδώ μπορούμε να προσθέσουμε και την επιλογή του να είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 13,00.

Πιο πάνω αναφερθήκαμε στον Alex Albon και το πόσο καλός ήταν. Το να γράψει τον ταχύτερο γύρο σήμερα δεν θα είναι κάτι που θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη καθώς υπάρχουν πολλές συγκυρίες που μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα αυτής της αγοράς. Όταν η απόδοση μας το επιτρέπει, δεν έχουμε λόγο να κάνουμε πίσω. Εδώ, η απόδοση φτάνει το 75,00 και περιέχει μεγάλη στοιχηματική αξία στα προγνωστικά Formula 1 της Βρετανίας.

Προγνωστικά Formula 1 – Βρετανία

  • Νικητής: Oscar Piastri @67.00 *5 μονάδες στην Bet365
  • Ταχύτερος γύρος: Alex Albon @75.00 *5 μονάδες στην Fonbet
  • Νικητής & Ταχύτερος γύρος: Oscar Piastri@2001.00 *1 μονάδα στην Bet365
  • Να τερματίσουν και οι δύο στο Top6: McLaren @3.75 *10 μονάδες στην Bet365
  • Ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς: McLaren @13.00 *5 μονάδες στην Bet365

Αρχική Κάβα: 1000.00 μονάδες

Επιστροφές από 02/07: 71.00 μονάδες

Υπόλοιπο: 1084.00 μονάδες

Ανοιχτά πονταρίσματα: 26.00 μονάδες

ROI: 126.15%

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Betmarket Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικότερα στοιχηματικά νέα και τις προσφορές* των στοιχηματικών site!

Related Articles

Φόρμουλα 1: Συζητήθηκε η αλλαγή στο σύστημα βαθμολόγησης

Bury

Wolff- Φύγαμε από το Μεξικό με πλεονέκτημα έναντι της Ferrari

cars

Η McLaren MCL35M πάτησε πίστα (vids)

cars

How F1 sprint races work: New schedule, locations for 2024

Bury

Νιώθει… 23άρης ο Fernando Alonso!

cars

McLaren announce cutting-edge recycled carbon fibre trial

cars

Από την «Barbie», στη Formula 1 – Πώς η TAG Heuer αφήνει το στίγμα της στην αγορά πολυτελών ρολογιών

cars

Υποψήφιος για τη FIA ο πρώην πρόεδρος της Ferrari;

cars

Formula 1: H TUDOR επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

cars