CARSNEWS
F1 & RACES

Πόσα λεφτά βγάζουν από το Instagram οι σύντροφοι των οδηγών της F1;

Σε πολλές περιπτώσεις, οι σύντροφοι των οδηγών είναι εξίσου ή και περισσότερο διάσημες από τους ίδιους, ενώ μπορούν να βγάζουν και περισσότερα λεφτά από εκείνους στο Instagram.

O επίλογος της φετινής Formula 1 έρχεται με το Etihad Abu Dhabi GP, που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου. Όμως, στη σύγχρονη εποχή μας, οι φίλοι του Σπορ που είναι περισσότερο δικτυωμένοι στα social media δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι τότε καθώς μπορούν να παρακολουθούν την προσωπική ζωή των αγαπημένων τους οδηγών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Shakira

Σε πολλές περιπτώσεις, οι σύντροφοι των οδηγών είναι εξίσου διάσημοι ή και περισσότερο διάσημοι από τους ίδιους τους οδηγούς. Έχοντας αυτό κατά νου, το BestBettingSites.com ανέλυσε τα δεδομένα του Instagram για να διαπιστώσει ποια F1 WAG (η διεθνής συντομογραφία των συντρόφων των οδηγών) κερδίζει τα περισσότερα στο Instagram.

Το Top 10 των WAGs της F1 με τα υψηλότερα κέρδη στο Instagram

WAGs top10

Σύμφωνα με τον πίνακα των πρώτων δέκα που είδατε, η Shakira είναι η πιο ακριβοπληρωμένη F1 WAG στο Instagram. Πριν λίγους μήνες μαθεύτηκε ότι η Κολομβιανή ποπ σταρ βγαίνει με τον Βρετανό οδηγό Lewis Hamilton, αφού το ζευγάρι εθεάθη σε ένα σκάφος στο Μαϊάμι και στη συνέχεια όταν έπινε τα ποτά του στη Βαρκελώνη. Η Shakira είχε προηγουμένως σχέση με τον ποδοσφαιριστή Gerard Piqué για πάνω από μια δεκαετία, ενώ και ο Hamilton είχε το δικό του παρελθόν με μοντέλα και καλλιτέχνιδες. Με τους 87,6 εκατομμύρια followers της στο Instagram (σε σύγκριση με τους 33,9 του Hamilton), η Shakira κατά εκτίμηση κερδίζει περισσότερες από 191.800 λίρες ανά ανάρτηση. Το ποσό αυτό είναι περίπου 189.000 λίρες περισσότερες σε έσοδα από το Instagram από οποιαδήποτε άλλη WAG στη λίστα.

Kelly Piquet

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Kelly Piquet, κόρη του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Nelson Piquet. Το μοντέλο και αρθρογράφος από τη Βραζιλία έβγαινε στο παρελθόν με τον Ρώσο οδηγό Daniil Kyvat, το ζευγάρι έχει μάλιστα και μια κόρη. Από το 2021 ωστόσο, είναι ερωτευμένη με τον Max Verstappen. H Piquet διαθέτει 1,1 εκατομμύρια followers στο Instagram και κερδίζει κοντά στις 3.000 λίρες ανά ανάρτηση.

Lily Muni He

H Lily Muni He κατατάσσεται στην τρίτη θέση. Η Κινέζα επαγγελματίας αθλήτρια του γκολφ είναι γνωστή στους περισσότερους για τις επιδόσεις της στο LPGA Tour, αλλά ξέρατε ότι βγαίνει επίσης με τον οδηγό Alexander Albon από το 2019; Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού η Muni είδε τον Alexander Albon στην τηλεοπτική εκπομπή «Drive to Survive». Θα μπορούσε να κερδίζει πάνω από 2.300 λίρες ανά ανάρτηση στο Instagram.

Melisa Jimenez

Η φημολογούμενη νέα «θεά» του Fernando Alonso, η αθλητικογράφος Melissa Jiménez, ακολουθεί στην τέταρτη θέση. Και οι δύο έχουν βιώσει πρόσφατους χωρισμούς, ο Αlonso χώρισε από την τηλεοπτική παρουσιάστρια Αντρέα Σλάγκερ και η Jimenez από τον ποδοσφαιριστή Μarc Bartra. Ο Αlonsο και η Jiménez φέρεται να άρχισαν να βγαίνουν φέτος και η δημοσιογράφος θα μπορούσε να κερδίζει κατά μέσο όρο 2.080 λίρες ανά ανάρτηση στο Instagram.

Instagram

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Francisca (Kika) Cerqueira Gomes. Η κόρη του πρώην οδηγού αγώνων Gonçalo Gomes από την Πορτογαλία έχει εντοπιστεί στο πλευρό του Pierre Gasly από το 2022, με το ζευγάρι να δημοσιοποιεί τη σχέση του φέτος. Η Cerqueira κερδίζει σχεδόν 1.900 λίρες ανά ανάρτηση στο Instagram.

Related Articles

Το F1 Academy θα ψάχνει τις πρωταθλήτριες του μέλλοντος στο karting

cars

GP Ισπανίας: Στρατηγική νίκη για Hamilton!

cars

Θα δίνατε 60.000 ευρώ για το κράνος του Michael Schumacher;

cars

Έσπασε… τα χρονόμετρα η McLaren κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτερου pit stop!

cars

Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα

cars

F1: Πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ έκανε έξαλλους τους οδηγούς-τι συνέβη

cars

Formula 1: Όλες οι ημερομηνίες παρουσιάσεων που ξέρουμε

cars

F1: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 2024 – Ποιες είναι οι αλλαγές

cars

Formula 1 Teammate Wars 2023: Ferrari

cars