CARSNEWS
AUTONEWS

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής: Η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι, θα παλέψω για τη δικαίωση του παιδιού μου

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές μίλησε το πρωί της Δευτέρας 8/4 ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφός της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων τη Δευτέρα 1/4. «Η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι, θα παλέψω για τη δικαίωση του παιδιού μου» επεσήμανε.

Ο πατέρας της κοπέλας μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» είπε: «Η δολοφονία της κόρης μου προστίθεται στον κατάλογο των θυμάτων βίας που έχασαν τη ζωή τους γιατί οι δολοφόνοι τους πίστεψαν ότι είναι κτήμα τους και δεν πρέπει να έχουν ζωή μακριά από αυτούς».

«Στο πρόσωπο της κόρης μου Κυριακής αυτή τη στιγμή καθρεφτίζεται το πρόσωπο κάθε βασανισμένης κοπέλας η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη με τον δράστη της. Δυστυχώς η μοίρα μου έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και προσπαθώ αυτή τη στιγμή να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και να παλέψω για να παλέψω για τη δικαίωση του παιδιού μου και ταυτόχρονα νιώθω ότι παλεύοντας για την δικαίωση αυτή θα σωθούν και θα δικαιωθούν χιλιάδες γυναίκες και οι οικογένειές τους θα αποφύγουν τελικά τη δική μου δυστυχία» επεσήμανε.

Παράλληλα ο Σάκης Γρίβας αναφέρθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της κόρης του λέγοντας πως είναι ακόμη ένα κόλπο όπως αυτό που ψευτοτραυματίστηκε έξω από το φυλάκιο δήθεν…».

«Ποιον κοροϊδεύει; Ποιον; Μήπως θέλει τον χρόνο του για να σχεδιάσει την απόδρασή του από τώρα; Γιατί αφήνουν να παίξει αυτός ο δολοφόνος με την αξία της αστυνομίας, τους γιατρούς και τους δικαστές; Γιατί αμαυρώνει τη μνήμη της κόρης μου; Μήπως θα θρηνήσουμε και κάποιον από αυτούς για να καταφέρει να πέσει στα μαλακά περί του ακαταλόγιστου;» διερωτήθηκε.

«Βοηθήστε με να καταλάβω. Θέλω κάτι τελευταίο να μιλάνε όλα τα παιδιά, όλα τα κορίτσια, όλες οι γυναίκες στους δικούς τους, να μην τα κρύβουν. Μου βγαίνει θυμός και αρχίζω να απογοητεύομαι. Μιλήστε, μιλήστε, μιλήστε» επεσήμανε ο πατέρα της κοπέλας.

Related Articles

Ξεκινά η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Ο χάρτης με την κίνηση τώρα στους δρόμους

cars

Ανάκληση Nissan Micra K14

cars

Η ανανέωση του Mazda 3 έχει «άρωμα» ασφάλειας και… infotainment

cars

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Νίκη-ανάσα με 3άρα

cars

Η Subaru γιορτάζει 20 εκατομμύρια τετρακίνητα αυτοκίνητα!

cars

Πάνος Τσακλόγλου: Οι δύο σημαντικοί λόγοι εγγραφής στο ΤΕΚΑ

cars

Το πρόγραμμα της Volvo περιλαμβάνει το XC100 και το C40.

cars

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα από τις 3 Απριλίου

cars

Ράλλυ Ακρόπολις: Πώς επηρεάζεται από την κακοκαιρία Daniel πριν από τη σημερινή (7/9) υπερειδική στην Πλατεία Νερού

cars