CARSNEWS
AUTONEWS

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα

Με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά του Νίκου Μουτσινά για τον ηλικιακό ρατσισμό που όπως είπε δεχόταν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης Παπανώτας είχαν μια συζήτηση στην σημερινή εκπομπή του «Ηappy Day» αναφορικά με τα σχόλια που είχε κάνει ο δημοσιογράφος για τη Μπέττυ Μαγγίρα και την ηλικία της.

«Όταν ήμασταν στο Κους-Κους, με έλεγε παππού και ήμουν 34 χρονών» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Νίκο Μουτσινά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει: «Καμιά φορά μέσα από το χιούμορ μπορεί να ειπωθούν πολύ σκληρά πράγματα».

«Η τηλεόραση δεν είναι δημόσιο και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πάρα πολλά χρόνια, αλλά υπάρχει στην τηλεόραση, γιατί τον αγαπάει ο κόσμος και κάνει νούμερα τηλεθέασης» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Καλά, εγώ όταν έκανα το σχόλιο από το οποίο ξεκίνησε όλη αυτή η συζήτηση, δεν εννοούσα ότι δε μπορείς να κάνεις. Ξαφνικά φαντάζεστε, να πω, γιατί άκουσα κάποιους να λένε “θα κάνω ότι θέλω”, ότι θα βάλω ποδιά και θα κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Εννοούσα ότι όταν ξεκινήσεις στα 50 μια καριέρα παρουσιαστή και δεν ξέρεις τη δεοντολογία κτλ… γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, το αντιδεοντολογικό, να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση που δεν είπα. Δεν ήταν θέμα ηλικίας γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος» σχολίασε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας επαναφέροντας το θέμα της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Ανοίγεις τώρα μια κουβέντα, η οποία δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δεν θα ήθελα να το κάνω τώρα, που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή τη κουβέντα. Ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα, γιατί αυτό εννοείς» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι σε αυτή τη δουλειά να τηρούμε και μια δεοντολογία; Αρκεί να την ξέρουμε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπανώτας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να ολοκληρώνει αυτή τη συζήτηση λέγοντας: «Είδες όμως ότι η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν και πριν 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, δεν μπήκε χθες».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Παπανώτας είχε πει για την Μπέττυ Μαγγίρα: «Το σχόλιό μου έχει προκύψει από κάτι ανοησίες που λένε ο κύριος Μακαλιάς και η κυρία Μαγγίρα. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω δει πάρα πολλά, τώρα ξαφνικά, μια γυναίκα στα 50 της να θυμηθεί να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει να τραγουδάει στα μπουζούκια, εντάξει αφού της αρέσει καλά κάνει. Ο κύριος Μακαλιάς που το παίζει μεγάλος ηθοποιός και ερμηνευτής του θεάτρου να κάθεται σε ένα πάνελ και να κάνει τον αλεξιπτωτιστή, τι να πω.. Είναι άλλο το χιούμορ και άλλη η αυθάδεια. Εδώ είναι αυθάδεια».

Related Articles

Στάσεις εργασίας την Τετάρτη στα λεωφορεία

Bury

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια

cars

4 αρώματα για να μένετε αξέχαστη στο πέρασμά σας

Bury

Φονική φωτιά σε σπίτι στο Οχάιο – Οι φερόμενοι εμπρηστές πιάστηκαν σε βίντεο να διαφεύγουν από το σημείο

cars

Οι Mercedes E-Class Coupe και Cabrio στις 27 Μαΐου.

cars

Μηνύματα καταδίκης της ιρανικής επίθεσης κατά του Ισραήλ στους πρεσβευτές του Ιράν σε Παρίσι, Λονδίνο και Βερολίνο

cars

Survivor – Spoiler: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση της εβδομάδας γι’ άλλη μια φορά – Στα… κάγκελα οι γυναίκες τωνς Μπλε

Bury

Η νέα γενιά Ford Puma είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις

cars

Ford Puma 1.0 Ecoboost mHEV 155 PS. Πρακτικό και απολαυστικά οδηγοκεντρικό

cars