CARSNEWS
AUTONEWS

Στη φυλακή sugar baby που έκλεψε 1 εκατομμύριο – Τα «έφαγε» σε ζιγκολό και πουλούσε βιβλίο με οδηγίες εξαπάτησης

Μια νεαρή που ήταν sugar baby καταδικάστηκε σε φυλάκιση, γιατί έκλεψε 1 εκατομμύριο από πελάτες της, ενώ έγραψε και πουλούσε βιβλίο με συμβουλές στις γυναίκες για να εξαπατούν άνδρες. Μάλιστα, κρίθηκε ένοχη και για φοροδιαφυγή, καθώς ξόδεψε όλα τα χρήματα σε ζιγκολό.

Η απόφαση πάρθηκε από ιαπωνικό δικαστήριο και αφορά την 25χρονη Mai Watanabe, γνωστή με το ψευδώνυμο «itadaki joshi Riri-chan», που θα βρίσκεται για 9 χρόνια πίσω από τα κάγκελα. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 52.000 δολαρίων.

Το Business Insider περιγράφοντας τον τρόπο δράσης της, ανέφερε ότι το διάστημα 2021-2023 εξαπάτησε τρεις άντρες ηλικίας 50 ετών και έκλεψε 1 εκατομμύριο δολάρια, ενώ μόνο από έναν απέσπασε σχεδόν 756.000.

Η Watanabe σκαρφίζονταν μια συγκινητική ιστορία, όπως ότι είναι ορφανή, για να πείσει τα θύματα της να δώσουν υπέρογκα ποσά, τα οποία ζητούσε με πρόσχημα ότι πρέπει να εξοφλήσει ένα χρέος και δεν μπορεί «γιατί είναι μόνη».

Επίσης, έγραψε ένα βιβλίο που διέθετε προς πώληση με συμβουλές στις γυναίκες για να διαπράττουν απάτες σε βάρος ανδρών. Μάλιστα, το 2022 μια 21χρονη αγόρασε το συγκεκριμένο εγχειρίδιο και έκλεψε 64.000 δολάρια από έναν άνδρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα οδηγήθηκε στη φυλακή και δεν μπορεί να εξοφλήσει το πρόστιμο, γιατί ξόδεψε όλα τα λεφτά σε έναν 26χρονο ζιγκολό που γνώρισε σε ιαπωνικό κλαμπ ανδρών στην περιοχή Kabukichō του Τόκιο, όπου μοναχικές γυναίκες αναζητούν συντροφιά για το βράδυ.

Related Articles

Επιτέλους, αυτή είναι η ηλεκτρική BMW iX3!

cars

Eurostat: Το 2023 το 24% των αιτούντων άσυλο για πρώτη φορά στην ΕΕ ήταν παιδιά κάτω των 18 ετών

Bury

Νέο Opel Mokka. Με πολύ προσεγμένη αεροδυναμική

cars

Ford. Εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις για τα επαγγελματικά της

cars

EΛΙΝ up rewards: Kαύσιμο από το κινητό σου (video)

cars

Ηλεκτρικό Jeep Wrangler. Το επόμενο λογικό βήμα.

cars

Audi AI:Trail Quattro Concept. Όταν η άσφαλτος τελειώνει…

cars

Το «Μεγάλο Τσίρκο» στο «Μεγάλο Μήλο»; – H Formula 1 θέλει Grand Prix στους δρόμους της Νέας Υόρκης

cars

Jeep Renegade – Με νέο χρηματοδοτικό

cars