CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 2 Μαρτίου το Hyundai Bayon.

Η Hyundai μόλις παρουσίασε στον κόσμο το ηλεκτρικό Ioniq 5 αλλά έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στην επόμενη πρεμιέρα, αφού το ολοκαίνουριο Bayon είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 2 Μαρτίου και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Το Bayon μπορεί να μην είναι ηλεκτρικό αλλά είναι εξίσου σημαντικό για την στρατηγική της κορεατικής φίρμας καθώς θα τοποθετηθεί στην δημοφιλέστατη κατηγορία των μικρών crossovers.

Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής δεν αποκαλύπτουν κάτι ριζοσπαστικά διαφορετικό από τα υπόλοιπα μοντέλα της Hyundai καθώς το Bayon διαθέτει τα χαρακτηριστικά διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός και τα πίσω σχηματίζουν την “υπογραφή” σε σχήμα μπούμερανγκ με μία λεπτή μπάρα LED να διατρέχει σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του αμαξώματος. Προς το παρόν, ενώ έχουμε σχηματίσει μία αρκούντως ικανοποιητική εικόνα του εξωτερικού design, η Hyundai δεν μας έχει δώσει κανένα στοιχείο για την καμπίνα αλλά ούτε εκεί περιμένουμε εκπλήξεις.

Δεδομένου του μικρού μεγέθους του δε, το Bayon λογικά θα εξοπλίζεται με τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης (ήπια υβριδικούς ή μη) της μάρκας, με κορυφαίο τον υπερτροφοδοτούμενο 1000άρη των 120 ίππων και πιθανότατα τον ατμοσφαιρικό των 1.200 κ.εκ. και 84 ίππων στην βάση της γκάμας. Αν ισχύουν τα ίδια με το νέο i20, ο βασικός βενζινοκινητήρας θα συνδυάζεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο ενώ ο υπερτροφοδοτούμενος του 1,0 λίτρου (είτε με 120, είτε με 100) θα προσφέρεται και με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Φυσικά, η κίνηση θα μεταδίδεται στους τροχούς του εμπρός άξονα χωρίς την επιλογή κάποιας τετρακίνησης αλλά θα περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα για να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι εικασίες.

The post Στις 2 Μαρτίου το Hyundai Bayon. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γεωργία – Ελλάδα: Με την 11άδα της 5άρας στο Καζακστάν ο Πογέτ

cars

Και όμως οι περιστροφικοί κινητήρες γυρίζουν

cars

Η Maserati είναι τόσο προκλητική όσο πρέπει για την MC20!

cars

Η Honda θέλει να μάθει τι ανταλλακτικά χρειάζεσαι για το S2000 σου!

cars

KIA Futuron Concept. Το ηλεκτρικό SUV Coupe του μέλλοντος

cars

Mazda CX-30. Mε 5 αστέρια από τον Euro NCAP

cars

Συνελήφθησαν στον Πύργο ένας πατέρας και οι δύο ανήλικοι γιοι του για κλοπή

cars

Legende Automobiles Turbo 3. Θηριώδης εξέλιξη!

cars

Ο Κώστας Μπίγαλης αποκαλύπτει: Έστειλε πασίγνωστη επιτυχία του και «έφαγε άκυρο» από τη Eurovision

Bury