CARSNEWS
AUTONEWS

Τάκης Ζαχαράτος: Άνοιξα το σπίτι μου, έδωσα δουλειά και βοήθησα αχάριστους ανθρώπους

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης όπου μίλησε για τις παραστάσεις του και την αχαριστία που βίωσε στη ζωή του.

«Από τον Οκτώβρη μέχρι και τώρα, νομίζω πως πέρασα πανεπιστήμιο σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από τη σκηνή, πίσω ό,τι τεστ μπορείς να φανταστείς. Ήταν σαν να είναι για να δούμε αν θα τα εφαρμόσεις αυτά που ξέρεις και τι θα γίνει. Ήταν απανωτά τεστ στη δουλειά και στις σχέσεις. Πρώτα από όλα αχάριστοι άνθρωποι που έχεις ευεργετήσει, αγαπήσει και τους έχεις βάλει στο σπίτι σου και τους έχεις εμπιστευτεί. Τραγικό κι άγριο, αλλά ξέρετε τι είπα; Ότι είναι κανονικό» τόνισε ο ίδιος.

«Συμβαίνει σε όλους και θα συμβεί ξανά. Δεν παίζει κανένα ρόλο ότι εγώ φέρθηκα καλά, άνοιξα το σπίτι μου, έδωσα δουλειά και σε βοήθησα. Αν εσύ έχεις τα θέματά σου και δεν τα έχεις λύσει, θα με δαγκώσεις και θα με τσιμπήσεις» δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Related Articles

Honda SH150i 2020. Eργαλείο αστικών μετακινήσεων

cars

Survivor – Μαριλίνα: Ο Τζέιμς Καφετζής το παίζει καλός για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει

cars

Ο καιρός σήμερα 25/3/2024

cars

BMW i4 με έως 600 km αυτονομίας

cars

Τουλάχιστον 60 νεκροί στο Αφγανιστάν σε τρεις εβδομάδες λόγω κακοκαιρίας

cars

Hyundai RM19. Προπομπός ενός sports car με τον κινητήρα στο κέντρο;

cars

Το 500X Cabriolet ετοιμάζει η Fiat… Γιατί προφανώς, αυτό χρειάζεται!

cars

Τρικύλινδρο και τετρακίνητο το Toyota Yaris GR-4;

cars

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Ο Αλέξης Τσίπρας φιγουράρει στο περιοδικό TIME με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Bury