CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor – Μαριλίνα: Ο Τζέιμς Καφετζής το παίζει καλός για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει

Παρελθόν για το Survivor αποτελεί πια η Μαριλίνα Βακονδίου, η οποία και βρίσκεται πια ξανά πίσω στην Ελλάδα. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσία, το μεσημέρι της Κυριακής, η πρώην παίκτρια των Μπλε έδωσε στεγνά τον πρώην συμπαίκτη της, Τζέιμς Καφετζή.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάτι έπρεπε να απαντήσει ο Τζέιμς σε αυτό που είπα στην αποχώρηση μου. Σίγουρα δεν με έχει δει στο όνειρο του! Ξέρω όμως, μέσα στο παιχνίδι ήμουν, τι έλεγε για εμένα. Προφανώς και ήθελε να φύγω και με είχε βάλει στο στόχαστρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάφερε ακριβώς αυτός γιατί είχα προσωπικούς λόγους που ήθελα να αποχωρήσω. Νομίζω ότι στην αποχώρηση μου μπορεί να φάνηκε λίγο ότι ήταν πιο επιτηδευμένη στο να αποχωρήσω».

«Αν έστω και λίγο τα παιδιά προσπάθησαν να με πείσου να μείνω, όταν ξανά το πρόσωπο του Τζέιμς, είπε ότι τελικά έχω την σωστή απόφαση και θα φύγω. Η αλήθεια είναι ότι, όταν επιβιώνεις με έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να τον βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς, είναι λίγο δύσκολο. Θα έλεγα πως είναι η αύρα του ανθρώπου όταν κάποιος μπαίνει σε μια ομάδα και δεν σε πλησιάζει να μάθει πράγματα για σένα, γιατί αυτός μπαίνει στην ομάδα, αλλά πάει ξαφνικά και παίρνει τρία άτομα που έχει δει απ’ έξω ότι είναι πολύ δυναμικά αγωνιστικά και τα εξαφανίζει… αυτό τα λέει όλα».

«Όταν δεν γνωρίζεις κάποιον, δεν μπορεί να λες ότι «στης Δώρας τον άντρα έστειλα μήνυμα» ή «στον αδελφό της Ιωάννας». Απλά το έκανε για να φανεί καλός και να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει» υπογράμμισε, επίσης, η γοητευτική πρώην παίκτρια του Survivor στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Related Articles

Audi Q4 Sportback E-Tron Concept. Ένα “προσιτό” ηλεκτρικό SUV-coupe για το 2021!

cars

Εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες πριν και μετά τις πλημμύρες στο Ντουμπάι

cars

Φυσικά χωράει ένας V8 στο Mini λέει η Powerflex

cars

Ford. Πρώτη της Mustang Mach-E

cars

Πατέρας εφήβου – δράστη μακελειού σε σχολείο του Μίσιγκαν κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

cars

Επιβεβαιώνεται και το νέο Ford F-150 Raptor.

cars

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα

cars

Zyrus LP1200 Strada. Όταν μία “απλή” Huracan δεν είναι αρκετή!

cars

Κίνηση τώρα: Κόλαση και σήμερα στον Κηφισό – Ακινητοποημένο όχημα στο ύψος της γέφυρας της Ιεράς Οδού

cars