CARSNEWS
AUTONEWS

Τα πάνω κάτω φέρνει ο Ολλανδός στη Eurovision: Αναβολή της ψηφοφορίας των υπόλοιπων χωρών μετά τον σάλο

Ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στη Eurovision, Τζουστ Κλάιν, προκαλεί αναταράξεις σε ολόκληρο τον διαγωνισμό μουσικής. Η υπόθεση έχει μάλιστα μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, ενώ άγνωστο είναι ακόμη αν η χώρα θα συμμετάσχει στον αποψινό τελικό.

Οι τηλεθεατές από χώρες που δεν συμμετέχουν στη φετινή Eurovision έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν στο πλαίσιο του «Rest of the World».

Οι τηλεθεατές σε αυτές τις χώρες έχουν, σύμφωνα με τους κανόνες, 24 ώρες για να ψηφίσουν, πριν από την έναρξη του τελικού.

🇸🇪 Text on the website now reads, “The opening of the Rest of the World vote has been postponed until an ongoing investigation regarding the Dutch participant has been concluded. We are sorry for the inconvenience.” pic.twitter.com/Dt732DNlu5

— ESC Discord (@ESCdiscord) May 11, 2024

Αλλά σήμερα το πρωί το μήνυμα στην αρχική σελίδα της ψηφοφορίας λέει, σύμφωνα με το eurovisionworld.com:

«Η έναρξη της ψηφοφορίας για τον υπόλοιπο κόσμο αναβλήθηκε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τον Ολλανδό συμμετέχοντα. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, έχει υποβληθεί καταγγελία εις βάρος του Κλάιν, ενώ ανακρίθηκε αργά χθες το βράδυ από την αστυνομία. Ο ίδιος εμφανίζεται σε βίντεο να αρνείται να μιλήσει σε δημοσιογράφο επί του θέματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καλλιτέχνης ενεπλάκη σε ένα περιστατικό με γυναίκα εργαζόμενη της ισραηλινής παραγωγής, που φέρεται να έκανε ένα ασεβές σχόλιο για τον θάνατο του πατέρα του, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Από ανάκριση πέρασε επίσης, το άτομο που τον κατήγγειλε, καθώς και άλλοι που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό.

🇳🇱 Dutch media reports that a complaint against Joost has been filed and that he was interrogated late last night by the police.

The police further reports it’s about an incident that occurred with a female television production worker.

More: https://t.co/BEu5Jiv1Rk

— ESC Discord (@ESCdiscord) May 11, 2024

Ο ολλανδός τραγουδιστής έχασε τη θέση του στην προτελευταία πρόβα του σόου στο Μάλμο της Σουηδίας, την Παρασκευή, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στην πέμπτη θέση.

Η EBU ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Αυτή τη στιγμή διερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά στον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε σε εύθετο χρόνο».

Εντωμεταξύ, η τραγουδίστρια του Ισραήλ έχει λάβει οδηγία να παραμείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της και βρίσκεται υπό συνεχή προστασία μετά τη συγκέντρωση χιλιάδων διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης στο Μάλμε της Σουηδίας.

Israeli Eurovision singer Eden Golan is ordered to stay in her hotel room by her security team as thousands of pro-Palestine protesters including keffiyeh-wearing Greta Thunberg gather in Malmo, calling for her to be excluded https://t.co/00C040qlI6 pic.twitter.com/hcixCkGE6Q

— Daily Mail Online (@MailOnline) May 9, 2024

Related Articles

Το Historic Acropolis Rally 2023 κάνει δυναμικό comeback με συμμετοχές από όλη την Ευρώπη

cars

Lamborghini Essenza SCV12. Το “δώρο” της Lamborghini σε 40 τυχερούς!

cars

Κορονοιός και αυτοκίνητο

cars

Η TRD ήδη έχει έτοιμα καλούδια για το νέο Toyota Yaris!

cars

Όχι, η Hyundai δεν γίνεται “premium”.

cars

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Αναμένεται διάγγελμα από τον Τζο Μπάιντεν

Bury

Η Ferrari αναπαράγει “το rendez-vous” στο Μονακό…

cars

«Hate dress»: O σχεδιαστής του μας μίλησε για το ρούχο που καταγγέλλει τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχονται οι γυναίκες για το ντύσιμό τους

cars

Αυτό είναι το νέο pickup της Hyundai…

cars