CARSNEWS
AUTONEWS

«Τα παιδιά είναι εκτός Αθήνας» – Τι αποκαλύπτει η γιαγιά των τεσσάρων παιδιών από το Ίλιον

Σοκάρει η αρπαγή των 4 παιδιών το μεσημέρι της Τρίτης, 14/5, από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, όπου φιλοξενούνταν κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Σημειωτέον ότι τα παιδιά έκτοτε αγνοούνται.

Σύμφωνα με μαρτυρία της γιαγιάς των ανήλικων παιδιών, Άννας Λίτινα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star «η μητέρα τους (και κόρη της) ήθελε τα παιδιά της πίσω».

«Εγώ τσακώθηκα με την κόρη μου. “Γιατί το έκανες αυτό το θέμα; Δεν ήθελα να πάρεις τα παιδιά σου έτσι”. Και λέει: “Δεν έχω άλλη λύση να πάρω τα παιδιά, δεν ξέρω πώς μου ήρθε μαμά”, λέει, “αλλά τα παιδιά μου τα αγαπάω, τα θέλω”» και αποκάλυψε ότι τα παιδιά φέρονται να βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, δηλώνοντας η ίδια: «Είναι εκτός Αθήνας, αλλά εντός Ελλάδας».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλου, η μητέρα φέρεται να απείλησε το προσωπικό ότι είναι ακροβολισμένοι κάποιοι δικοί της άνθρωποι με όπλα και ότι θα τους πυροβολούσαν.

Από το 2022 τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον με εισαγγελική παραγγελία. Η μητέρα και τότε τα είχε αρπάξει από το νοσοκομείο Παίδων όπου είχαν οδηγηθεί.

Συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό των παιδιών

Αργά το βράδυ της Τρίτης μετά την αρπαγή των παιδιών ενεργοποιήθηκε με εισαγγελική εντολή Amber Alert.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανήλικων, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.

Τα στοιχεία των τεσσάρων παιδιών

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

  •  Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.
  •  Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.
  •  Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.
  •  Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών, έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Related Articles

Volkswagen e-Golf. Στην υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

cars

Η Mercedes γιορτάζει την παραγωγή 400.000 G-Class!

cars

Ο καιρός σήμερα 1/6/2024

cars

Volvo: Αναλαμβάνει in-house την εξέλιξη ηλεκτροκινητήρων.

cars

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα της Κυριακής Γρίβα: «Γιατί μου άδειασε την αγκαλιά;» – Τι επικαλείται ο δράστης

Bury

Νέο Seat Leon. Καινούριο σε όλα

cars

Citroen My Ami Cargo. Ένας λιλιπούτειος μεταφορέας.

cars

Η Subaru θέλει το 40% των πωλήσεων της να είναι ηλεκτρικά/υβριδικά μέχρι το 2030!

cars

Beef Stew with Winter Vegetable Recipe

cars