CARSNEWS
AUTONEWS

Τι υποστηρίζει το περιβάλλον του οδηγού για το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μπουρνούς – «Ο τέως δήμαρχος άρχισε να τον βρίζει»

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι εικόνες του ξυλοδαρμού και της παράσυρσης του τέως δημάρχου Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνούς, το περιβάλλον του οδηγού -που μετά το επεισόδιο διέφυγε από το σημείο- δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο άλλος οδηγός κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στη μέση του δρόμου και ο οδηγός φρέναρε και τον απέφυγε. Ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από δεξιά που δεν χωρούσε τίποτα, ούτε αυτός χωρούσε. Αυτός ήταν σε έναν πανικό από πριν», αναφέρει το περιβάλλον του οδηγό, στην εκπομπή «Live News».

«Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το “Ν” και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ο ένας άλλος κύριος άρχισαν τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένεια του, για το παιδί του, για όλους», συμπλήρωσε το περιβάλλον του οδηγού.

«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, σταματάς, λες συγγνώμη, κάνεις τη δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει τη νομική οδό», είπε το περιβάλλον του οδηγού.

Related Articles

Η Lister Stealth είναι το ταχύτερο SUV της Αγγλίας!

cars

Κάτας: Όλοι είδαν τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό

cars

Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDI 120 PS. Η καλαισθησία σε πρωταγωνιστικό ρόλο

cars

Οργισμένοι οι οπαδοί της Φιορεντίνα με τους παίκτες: Σεβασμός για τη φανέλα μας

Bury

Νέα πρόκληση της Σιλιάνοφσκα: Σκέτο «πρόεδρος» χωρίς το όνομα της χώρας στην ιστοσελίδα της

Bury

Το Ισραήλ φέρεται πως χρησιμοποίησε αμερικάνικα όπλα στη Γάζα – Τι αναφέρει έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

cars

Ο άνδρας που είχε μεταμορφωθεί σε σκύλο τώρα θέλει να γίνει «πάντα» ή «αλεπού»

Bury

Η Fiat Chrysler επενδύει €2 δις στην Πολωνία.

cars

Η Ford σε αναζήτηση… μνηστήρων για το Saarlouis

cars