CARSNEWS
NEW MODELS

Το Car and Driver Αυγούστου κυκλοφορεί το Σάββατο 25/7 με τα Παραπολιτικά

Tο τεύχος Αυγούστου του Car and Driver λοιπόν, πιστό στο ραντεβού του, έρχεται με… Angels and Demons. Αυτοκίνητα με πράσινο αποτύπωμα αλλά και εντυπωσιακά hot μοντέλα για τους αμετανόητους… petrolheads. Έτσι, δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Skoda Kodiaq RS. Πληθωρικό, παντοδύναμο και σπορ το SUV με τον πολύπλευρο χαρακτήρα.

Συγκρίνουμε στην Ελλάδα τα Audi RS6 Avant και Tesla Model S: O πόλεμος των κόσμων ανάμεσα στο πανίσχυρο Audi των 600 ίππων και το πιο διάσημο ηλεκτρικό sedan.

Δοκιμάζουμε την ηλεκτρική «ναυαρχίδα» Mercedes-Benz EQC400, το τετρακίνητο μοντέλο της γερμανικής φίρμας που έρχεται με ποιότητες κορυφαίας λιμουζίνας.

Ακόμη: δοκιμάζουμε τη νέα Skoda Octavia, την Alfa Romeo Giulia Veloce Q4, συγκρίνουμε τα Audi SQ2 και Mini JCW Countryman, σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από το νέο Volkswagen Golf VIII GTI και την πανίσχυρη Ferrari SF90 Stradale. 

Mπαίνουμε στην πρίζα για χάρη του Opel Grandland X Hybrid4 και του εντελώς νέου Tesla Model Y, και δηλώνουμε… άφωνοι μπροστά στο νέο απόκτημα της Ελληνικής Αστυνομίας MRAP Typhoon APC. Και μαζί αφιέρωμα στη μοτοσυκλέτα με την υπογραφή του BikeIt!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ποιος σκότωσε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

cars

Verstappen: Ο Hamilton δεν είναι Θεός

cars

Επιδοτούμενη η αγορά των plug-in υβριδικών Volvo

cars

Ξεκινάνε σήμερα οι virtual 24 ώρες του Lemans

cars

Η Aston Martin θέλει να γίνει μία «Βρετανική Ferrari»

cars

Έτοιμο το πρώτο ελληνικό drone που τρέμουν οι Τούρκοι

cars

Hamilton, Russell και Perez ταξιδεύουν στο Las Vegas και κάνουν… donut (video)

cars

#ΜενουμεΣπιτι: Παιχνίδια PC με έκπτωση έως 75%

cars

Η Jessi Combs μπήκε στο βιβλίο Guinness ως η ταχύτερη γυναίκα παγκοσμίως

cars