CARSNEWS
AUTONEWS

Το Genesis G80 εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο του!

Μερικές φορές, τις περισσότερες θα πω εγώ, η καλύτερη τακτική είναι να εστιάζεις στα απλά πράγματα και να αποφεύγεις τις άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Αυτό κάνει το ολοκαίνουριο G80, που πραγματοποίησε το διαδικτυακό ντεμπούτο του πριν παρουσιαστεί επίσημα από την κορεατική φίρμα. Ένα μοντέλο που είναι σχεδόν έτοιμο να αγωνιστεί σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία, απέναντι στο γερμανικό “κατεστημένο” και προσπαθεί να κερδίσει οπαδούς με μία συνταγή που δεν βλέπουμε συχνά πλέον. Όντας απλό, σχεδιαστικά λιτό και μοντέρνο.

Η σχεδιαστική ταυτότητα της Genesis όπως έχει διαμορφωθεί από το GV80 SUV είναι παρούσα και στο G80 sedan και για να είμαι ειλικρινής, φαίνεται πως ταιριάζει περισσότερο σε αυτό. Μπροστά, την παράσταση κλέβει η μεγάλη γρίλια-σήμα κατατεθέν της Genesis αλλά τα διπλά, λεπτά φωτιστικά σώματα είναι αυτά που δημιουργούν την συνοχή καθώς από αυτά ξεκινά η διπλή γραμμή που συνεχίζεται στο πλάι με τα φλας και καταλήγει στα πίσω φανάρια. Από το εμπρός μέρος και πιο συγκεκριμένα, από την γραμμή του καπό ξεκινά και η άλλη γραμμή που καταλήγει, διαγράφοντας μία μεγάλη καμπύλη στο πίσω μέρος ενώ το πακέτο συμπληρώνουν τα προσεκτικά τοποθετημένα, χρωμιωμένα διακοσμητικά και οι μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος.

Ανάλογα ρετρο-μοντέρνα είναι η εικόνα και στην καμπίνα με την μεγάλη οθόνη των 14,5 ιντσών να επιζητά την προσοχή του ψηλά στο ταμπλό και το όμορφο τιμόνι μπροστά από τον οδηγό και αυτό που φαίνεται σαν ένας πατροπαράδοτος, κλασικός, αναλογικός πίνακας οργάνων. Κατά τα άλλα, ο σχεδιασμός της καμπίνας κυριαρχείται από την οριζόντια γραμμή που διατρέχει ολόκληρο το πλάτος της δημιουργώντας μία αίσθηση ευρυχωρίας και από την αντίθεση που δημιουργείται από τα ξύλινα διακοσμητικά και το μαύρο δέρμα – τουλάχιστον στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Τώρα, απομένει να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Genesis G80 και αυτό θα συμβεί στο προσεχές μέλλον.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το VW Golf θα συνεχίσει και ως ηλεκτρικό!

cars

Survivor – Spoiler: Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

cars

Audi. Με τεχνολογία eAWS  στα SUV της 

cars

Jeep Renegade & Compass Plug-in Hybrid. ¨Όλα όσα θέλετε να ξέρετε, μέσα σε ένα βίντεο

cars

Ο Σκαραβαίος – spoiler: Ο Τραχανάς δηλητηριάζεται με φόλα ενώ κυκλοφορεί και βίντεο με κακοποίηση ζώων στο διαδίκτυο

cars

Στον ανακριτή τα μέλη του κυκλώματος που διακινούσε νοθευμένα καύσιμα και ποτά μπόμπες – Καρέ καρέ από drone η δράση τους

cars

Ο κινητήρας της Mercedes-AMG A45 θα χρησιμοποιηθεί και σε μεγαλύτερα μοντέλα.

cars

ID.3 1st Edition. Η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης

cars

Skoda: Μετά το Enyaq iV Coupe ένα νέο μικρό, ηλεκτρικό crossover.

cars