CARSNEWS
F1 & RACES

Το Grand Prix Μ. Βρετανίας αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ (vid)

Συνέχεια δίχως ανάσα για τον μαγικό κόσμο της Formula 1 με την προσοχή να στρέφεται στο Σίλβερστον.

Ο δέκατος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, διεξάγεται αυτή την Κυριακή, 9 Ιουλίου, στην ιστορική πίστα του Σίλβερστον. Θα μεταδοθεί LIVE στις 17.00 από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Σε αυτή την αγωνιστική διαδρομή που απλώνεται στο χώρο που βρισκόταν ένα αεροδρόμιο του B’ Παγκοσμίου Πολέμου, είχε γίνει το 1950 το πρώτο Grand Prix στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Σήμερα, 73 χρόνια μετά, η καρδιά της Formula 1 εξακολουθεί να χτυπάει εκεί μιας και σε κοντινή απόσταση από το Σίλβερστον βρίσκεται η έδρα της πλειοψηφίας των ομάδων: Aston Martin, Mercedes-AMG, Red Bull Racing, Alpine, Haas, McLaren, Williams. Πέρυσι στη βρετανική πίστα κέρδισε η Ferrari με τον Κάρλος Σάινθ.

O Κάρλος Σάινθ κέρδισε το 2022 στην Αγγλία

Πριν από μία εβδομάδα, στην Αυστρία, τα κόκκινα μονοθέσια έδειξαν σημάδια βελτίωσης, συνεπώς δεν αποκλείεται να κοντράρουν τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός πρωταθλητής βρίσκεται σε οίστρο με 7 νίκες σε 9 αγώνες. Ο αγώνας διαρκεί 52 γύρους και η Pirelli έχει στη διάθεση όλων των ομάδων τις πιο σκληρές γόμες της γκάμας της: C1, C2, C3 καθώς οι πιέσεις στα ελαστικά είναι πολύ μεγάλες. Μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο για λόγους ασφαλείας ένας νέος πιο ανθεκτικός σκελετός.

— Formula 1 ANT1 (@f1ant1) July 6, 2023

Για όλα αυτά, αλλά και τα σλικ ελαστικά χωρίς προθέρμανση που θα δοκιμαστούν εκεί μετά τον αγώνα, μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» ο αγωνιστικός διευθυντής της εταιρείας, Μάριο Ίζολα.

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μιλούν πολλοί ακόμα πρωταγωνιστές του σπορ, όπως για παράδειγμα ο οδηγός της Alfa Romeo, Ζου Γκουάνγιου. Επίσης, η απεσταλμένη του ΑΝΤ1 στο Σίλβερστον, Μαρία Θωμά θα μας μεταφέρει το κλίμα από τα paddock.

Formula 1 Show

Στην παρουσίαση της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» θα βρίσκονται οι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης και στις περιγραφές οι Γιώργος Ανανίδας, Κώστας Λεώνης, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης.

Την εξέλιξη του Grand Prix, μπορείτε να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό και στο antenna.gr/f1 με πολλά αποκλειστικά βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές σε real time και ζωντανό σχολιασμό από το gazzetta.gr.

Related Articles

GP Σιγκαπούρης: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP1

cars

Kelly Piquet: Αντιδράσεις για την φωτογράφισή της στην Vogue

cars

Red Bull’s story so far as they become six-time champions

cars

Αυτή είναι η Alfa Romeo Racing C41 (video)

cars

Ferrari: Εποχή Vasseur

cars

Η ανανέωση του Αλόνσο έφερε τα πάνω κάτω στη μεταγραφική περίοδο της F1

cars

Αυτή θα είναι η αγωνιστική διαδρομή στο GP Σαουδικής Αραβίας (videos)

cars

To πρόγραμμα του Grand Prix Κατάρ της F1 αυτό το τριήμερο

cars

Mirage offering new VIP ticket deal to Formula 1 Las Vegas Grand Prix

cars