CARSNEWS
AUTONEWS

Το Hyundai Alcazar είναι ένα νέο 7-θέσιο SUV.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες για επιτυχία και αύξηση των πωλήσεων από την παρουσίαση ενός νέο SUV. Όσα και να λανσαριστούν στην αγορά, το κοινό μοιάζει σαν να μην τα χορταίνει και η Hyundai το έχει δει και το έχει εκμεταλλευτεί. Τώρα, ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμα μοντέλο στην ήδη ευρεία γκάμα των SUVs της με το Alcazar. Ένα 7-θέσιο, “premium SUV” όπως το περιγράφει η ίδια, που απευθύνεται σε “σοφιστικέ, πρωτοποριακούς” πελάτες.

Κι αν τα λόγια της εταιρίας είναι υπερβολικά… μαρκετινίστικα, το Alcazar έρχεται να καλύψει ένα ουσιαστικό κενό στην γκάμα της κορεατικής εταιρίας ως ένα πραγματικά 7-θέσιο SUV, με premium χαρακτηριστικά και άφθονη τεχνολογία για αναπτυσσόμενες αγορές και όχι μόνο, αφού η Hyundai δεν χάνει την ευκαιρία να τονίσει πως το νέο μοντέλο της θα πραγματοποιήσει το “παγκόσμιο” ντεμπούτο του σύντομα.

Προς το παρόν όμως, έδωσε στη δημοσιότητα κάποια σκίτσα που αποκαλύπτουν το σύγχρονο design ενός μεγάλου SUV που φαίνεται πως εναρμονίζεται με την τρέχουσα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας. Το σκίτσο του αμαξώματος αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά πίσω φωτιστικά σώματα και την ενιαία γραμμή που διατρέχει ολόκληρο το μήκος τονίζοντας τα φτερά και δημιουργώντας μία αίσθηση συνέχειας και συνάφειας. Στο εσωτερικό από την άλλη, βλέπουμε την διαμόρφωση των θέσεων με τις πίσω να είναι αναμενόμενα στριμωγμένες παρότι η Hyundai υπόσχεται “άπλετους χώρους για την 2η και την 3η σειρά”, όπως υπόσχεται και “πλουσιοπάροχη άνεση και μοντέρνες in-car εμπειρίες”. Το μόνο σίγουρο σε αυτό το σημείο είναι πως το Hyundai Alcazar θα λανσαριστεί στην αγορά της Ινδίας και δεν γνωρίζουμε αν προορίζεται για άλλες, περισσότερο “αναπτυγμένες” αγορές.

The post Το Hyundai Alcazar είναι ένα νέο 7-θέσιο SUV. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Lamborghini γιορτάζει 10.000 Aventador.

cars

Eurojackpot 15/03/2024: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τα 17.000.000 ευρώ

cars

Μαρία Ηλιάκη: Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες στο ζευγάρι είναι ψεύτης

Bury

Fiat 600 Multipla. Kατακτά το Λονδίνο

cars

Φυσικά χωράει ένας V8 στο Mini λέει η Powerflex

cars

Ford Puma 1.0 Ecoboost mHEV 155 PS. Πρακτικό και απολαυστικά οδηγοκεντρικό

cars

Jeep Compass. Με μεγάλο όφελος για τις τρίτεκνες οικογένειες

cars

Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα – «Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο»!

cars

Volvo XC40 T3 Auto. Στυλ και άνεση μαζί

cars