CARSNEWS
AUTONEWS

Το Hyundai i30 N έρχεται με άγριες διαθέσεις!

Το i30 N είναι η λογική συνέχεια της παρουσίασης του i30 facelift τον περασμένο Μάρτιο και η Hyundai δεν χάνει καθόλου επιπλέον χρόνο καθώς ξεκίνησε ήδη την αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της καυτής έκδοσης του μεσαίου hatchback της. Με δύο απρόσμενα αποκαλυπτικές φωτογραφίες, η κορεατική φίρμα μας δείχνει ότι τον δρόμο που αποφάσισε να ακολουθήσει με το i30 N facelift και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Έτσι, βλέπουμε την νέα, σαφώς πιο επιθετική μάσκα με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς και τα νέα φωτιστικά σώματα, τους ανασχεδιασμένους και “αγριεμένους” προφυλακτήρες και την διπλή απόληξη της εξάτμισης που “γεμίζει” το μάτι και φτιάχνει την διάθεση. Παρατηρούμε επίσης τις νέες, σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών που σύμφωνα με την Hyundai μειώνουν τη μη-αναρτώμενη μάζα κατά 14 κιλά και συμπληρώνουν το look του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά στα μηχανικά, η πιο σημαντική αλλαγή αφορά στην προσθήκη ενός νέου, 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη υγρού τύπου. Το εν λόγω κιβώτιο είναι ήδη διαθέσιμο στο Veloster N και υποθέτουμε ότι μαζί με την μονάδα θα έρθουν και τα ειδικά modes όπως το “N Grin Shift” που αυξάνει την μέγιστη ροπή για περιορισμένο χρονικό διάστημα και το “N Power Shift” που ενεργοποιείται όταν ο οδηγός επιταχύνει με περισσότερο από το 90% της διαδρομής του πεντάλ του γκαζιού. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα, άρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να χαζέψουμε τις εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η Hyundai!

The post Το Hyundai i30 N έρχεται με άγριες διαθέσεις! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέος κύκλος καταθέσεων για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι

cars

Το ταξίδι προς τη “Lancia Design Day” ξεκινά με τους θρύλους

cars

Citroen. Σημαντικό όφελος μέσω του προγράμματος «Back on the road”

cars

Η Skoda αποκαλύπτει τη νέα Fabia Monte Carlo!

cars

Polestar Precept Concept. Αν αυτό είναι το μέλλον, ας έρθει!

cars

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου: Η Καλαμάτα γίνεται η πρώτη πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους

cars

Νέο Citroen C4 C-Cross. «Πατάει» σε δύο κόσμους

cars

ID.3 1rst Edition. Η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης

cars

Αναμενόμενη η επίδοση του Mitsubishi L200 στον τάρανδο

cars