CARSNEWS
AUTONEWS

Το Taigo είναι η νέα πρόταση της Volkswagen στα crossover.

Η Volkswagen έκρινε ότι τα T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Tiguan, Tiguan Allspace και Touareg δεν αρκούν για να καλύψουν κάθε πιθανό target group στην ευρωπαϊκή αγορά και ξεκινά την καμπάνια που θα μας οδηγήσει στην παρουσίαση της τελευταίας προσθήκης στην γκάμα των SUV/crossover: το Taigo. Το Taigo λοιπόν, συνεχίζει την… παράδοση των ονομάτων που ξεκινούν από “T” και έρχεται στην Ευρώπη ως μία ελαφρώς τροποποιημένη εκδοχή του Nivus που παρουσιάστηκε για την Λατινική Αμερική σχεδόν έναν χρόνο πριν.

Και λέμε ελαφρώς τροποποιημένη καθώς το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική εταιρία, αν και δεν προσφέρεται για εμβάθυνση και ανάλυση, αποκαλύπτει μερικές διακριτικές αλλαγές. Αυτές εντοπίζονται στη μάσκα που μοιάζει να έχει πιο… premium εμφάνιση με νέα, LED φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και διαφορετική γρίλια αλλά και στο πίσω μέρος με παρόμοιες επεμβάσεις. Ανάλογη τάση προς πιο premium μονοπάτια περιμένουμε να δούμε και στην καμπίνα ενώ όσον αφορά στα κινητήρια σύνολα, η Volkswagen αναφέρει πως το Taigo θα είναι διαθέσιμο με μία ολοκληρωμένη γκάμα TSI βενζινοκινητήρων. Άγνωστο παραμένει αν αυτή θα περιλαμβάνει εξηλεκτρισμένα σύνολα αλλά έχει την αξία του να σημειώσουμε ότι πουθενά δεν γίνεται αναφορά σε πετρελαιοκινητήρες.

Τέλος, το Volkswagen Taigo θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στην Pamplona της Ισπανίας και η πρεμιέρα του τοποθετείται χρονικά στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους. Οι πωλήσεις δε, αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του 2021.

The post Το Taigo είναι η νέα πρόταση της Volkswagen στα crossover. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πέντε μέτρα για τη μείωση των θανάτων από τροχαία

cars

Mercedes EQA. H εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης είναι εδώ

cars

Το SSC Tuatara ακούγεται… δαιμονισμένο!

cars

Νέο Opel Grandland X Plug-in-Hybrid. Με κίνηση στους εμπρός μόνο τροχούς

cars

Honda. Με νέο φίλτρο καμπίνας που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από Covid 

cars

Hyundai. Επενδύει συνεχώς στη κινητικότητα

cars

Θρήνος στα motorsports. “Έφυγε” ο 22χρονος Antoine Hubert σε αγώνα F2.

cars

Nissan LEAF. Σημαντικό αναβαθμισμένο για την Ιαπωνία

cars

Το ποδήλατο κάνει comeback στην ζωή μας. Εσείς ξέρετε ποιο ποδήλατο ταιριάζει στην ζωή σας;

cars