CARSNEWS
AUTONEWS

Χάρης Χριστόπουλος: Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη παραχώρησε συνέντευξη ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του αλλά και στα ψέματα που έχει δει να γράφονται για το πρόσωπό του.

«Αυτή την περίοδο σπρώχνω καρότσια κι ετοιμάζω κρέμες, επάγγελμα πατήρ. Η βασική μου εργασία είναι το Anita Brand, που το έχω με τη γυναίκα μου. Κατά 99% δεν είναι εύκολο κάποιος να δουλεύει μαζί με τον σύντροφό του, εμείς σκοτωνόμαστε 57 φορές την ήμερα. Η Ανίτα ζηλεύει, προχθές είχα πάει σε ένα περίπτερο και μου είπε “σου έδωσε την τσίχλα λίγο διαφορετικά η κυρία του περίπτερου”, είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Για τις συνεργασίες του στον χώρο της μόδας, ο Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε: «Μερικά πρόσωπα δεν είναι καλά στη συνεργασία, όταν μου είπαν να συνεργαστούμε δεύτερη φορά είπα ότι έχω κλείσει μέχρι το 2028. Από την Ναόμι θυμάμαι ότι αργούσε πολλές ώρες, συμπεριφερόταν πραγματικά ως σταρ».

Κλείνοντας, ο Χάρης Χριστόπουλος είπε: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, η ηλικία μου και ότι η γυναίκα μου με παντρεύτηκε μόνο για τα λεφτά μου».

Related Articles

Volvo. Πρωτοβουλία ουσιαστικής ασφάλειας

cars

Το Audi RS Q8 είναι πλέον το ταχύτερο SUV στο Nurburgring!

cars

Kimera EVO37. Η Lancia 037 του 2021.

cars

Daytona Virtus 250 – Νέα πρόταση

cars

Jeep Compass 1.4T AWD AUTO. Εντός εκτός ικανό

cars

Η ολοκαίνουρια BMW M4 αποκαλύπτεται!

cars

VW Golf R. Πλήρης αποκάλυψη

cars

Η Aston Martin DBX έρχεται με την ψυχή ενός sports car.

cars

Το προξενιό της Ιουλίας – Spoiler: Ο Σωτηράκης μαχαιρώνει τον Ρήγα

cars