CARSNEWS
AUTONEWS

Το προξενιό της Ιουλίας – Spoiler: Ο Σωτηράκης μαχαιρώνει τον Ρήγα

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» είδαμε πως: Μια συνάντηση της Αλεξάνδρας με τον Δημητρό, την φέρνει σε δύσκολη θέση την ίδια ώρα, που η Στάσα εκπλήσσεται όταν η Ιουλία της εξομολογείται πώς νιώθει για το Γιωργίκη και τις προθέσεις της σχετικά με την εγκυμοσύνη. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι Στασινόπουλου, η Φιλιώ ετοιμάζεται για το προξενιό, την ώρα που η Βαγγελίτσα υποφέρει μετά τον αναπάντεχο χωρισμό της από τον Ρήγα.

Από την άλλη πλευρά, η Χάδω συγκρούεται με τον Γιωργίκη σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Χάιδως και νιώθοντας πιεσμένη, ξεσπάει στην Στεφανία και στην Ιουλία, την ώρα που η σχέση της Στεφανίας με την Δέσπω διαταράσσεται όλο και περισσότερο.

Και ενώ το προξενιό του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται μέσα σε γιορτινό κλίμα στο σπίτι των Στασινόπουλων, την ίδια ώρα, στο σπίτι του Γιωργίκη, η Ιουλία σοκάρεται δυσάρεστα, καθώς έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της, την οποία αγνοούσε.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τι θα δούμε απόψε στις 22:40;

Ο Ρήγας χωρίζει τη Βαγγελίτσα επειδή δεν μπορεί να δεχθεί το γάμο του Γρηγόρη με τη Φιλιώ. Η Βαγγελίτσα πληγωμένη μιλά άσχημα στον Σωτηράκη όπως και η Ζανέτ που τον απειλεί για να την αφήσει ήσυχη. Εκείνος νιώθοντας προσβεβλημένος αντιδρά με τον πιο ακραίο τρόπο. Ψάχνει και βρίσκει τον Ρήγα και δε διστάζει να τον μαχαιρώσει. Στο αρχοντικό, η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πλευρά του Γιωργίκη.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου:

Related Articles

Νέο MINI Countryman S ALL4

cars

Νέο Citroen C4 C-Cross. «Πατάει» σε δύο κόσμους

cars

Απολύτως τρελή και υβριδική η επόμενη Bugatti!

cars

Πέτρος Λαγούτης: Έφτασα να μην έχω χρήματα να παίξω, να δανείζομαι, έπεσα όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος

cars

Στην Μ.Κ. εποχή. Θα οδηγάμε λιγότερο ή περισσότερο;

cars

Όταν ένας πιλότος συναντά το ProPilot

cars

Με Μάικ Μπατίστ για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός: Αποθέωση πριν το ματς με Μακάμπι Τελ Αβίβ

cars

Spider America: Ηλεκτρικό, πανέμορφο και πανάκριβο!

cars

«Την έχει φάει στην πλάτη»: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

Bury