CARSNEWS
AUTONEWS

Πέτρος Λαγούτης: Έφτασα να μην έχω χρήματα να παίξω, να δανείζομαι, έπεσα όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκαν Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος, το απόγευμα της Κυριακής στην κυπριακή τηλεόραση, με αφορμή την περιοδεία της θεατρικής τους σύμπραξης. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την εξάρτηση από τον τζόγο και τα στάδια που συνάντησε μέχρι να απεμπλακεί πλήρως από αυτόν.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Λαγούτης εξομολογήθηκε πως «σκεφτόμουν τις προάλλες πόσο απελπιστικά δύσκολο γίνεται αυτό το κομμάτι (σ.σ. του τζόγου) με το γεγονός της τεχνολογίας. Πια έχεις ένα κινητό και παίζεις, αυτό το κάνει πολύ πιο δύσκολο. Είναι άλλο να σηκωθείς από το σπίτι σου, να μπεις στο αυτοκίνητο και να πας σε έναν χώρο τζόγου. Είτε αφορά όμως διαδικτυακό τζόγο είτε φυσικό τζόγο, είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγεις και θέλει τρομερή προσωπική θέληση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν υπάρχει συνταγή. Πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ, να το πάρεις απόφαση, να απευθυνθείς σε ειδικούς όπως πήγα εγώ στο ΚΕΘΕΑ».

«Η παγίδα που πέφτει ο εθισμένος είναι ότι νομίζει πως, επειδή το θέλει πολύ, θα το καταφέρει περίπου όπως του το λένε. Όχι, δεν έχει περίπου. Οι κανόνες είναι πολύ σκληροί αλλά δεν μπορείς να τους φέρεις στα μέτρα σου. Αν τους φέρεις στα μέτρα σου, θα καταλήξεις εκεί που ξεκίνησες. Δεν έχω το άγχος να μην επιστρέψει αυτό, αν και τίποτα δεν τελειώνει ποτέ οριστικά. Νιώθω όμως ότι έχω καταφέρει κάτι πολύ δύσκολο, το ξέρω, άφησα πάρα πολύ σκοτάδι πίσω μου και κέρδισα πάρα πολύ φως με αυτό που έκανα Το γεγονός ότι έχω αποφοιτήσει από το ΚΕΘΕΑ εδώ και επτά χρόνια και δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ, δεν το θεωρώ τυχαίο. Με τον ίδιο τρόπο θεωρώ πως, αν ποτέ αποφασίσω να δοκιμάσω να γίνω κοινωνικός παίκτης, δεν θα είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει, επίσης, δεν είναι τυχαίο».

«Για απεξάρτηση πήγα μετά από περισσότερα από 10 χρόνια ενεργός τζογαδόρος. Μου πήρε καιρό και δυστυχώς σε αυτά τα στάδια, αν έχεις χρήματα να παίξεις, θα σου πάρει και περισσότερο καιρό. Δηλαδή έφτασα στο σημείο να μην έχω, να δανείζομαι και όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος έπεσα» πρόσθεσε, επίσης, ο Πέτρος Λαγούτης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Νομίζω ότι τα παιδιά ήταν ο πιο σημαντικός λόγος που ήθελα να γλιτώσω και είναι το μόνο πράγμα που δεν άφησα να επηρεάσει ο τζόγος. Η σχέση μου με τα παιδιά».

Related Articles

Η Porsche λανσάρει την 911 Turbo!

cars

Ferrari 288 GTO. Το ξεχασμένο κτήνος που δεν έτρεξε ποτέ στο Group B.

cars

Ανακοινώθηκαν οι διεκδικητές του τίτλου “World Car of the Year 2021”.

cars

Η 8η γενιά του εμβληματικού VW Golf GTI στην Γενεύη!

cars

Η GTS είναι πλέον η πιο sport Porsche Macan!

cars

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Πειραιάς – Εντυπωσιακό πάρτι καρναβαλιστών στην πλατεία Κοραή

cars

Video: Να οι επιπτώσεις του «μαύρου πάγου»

cars

Το Opel Combo-e προσφέρει ηλεκτροκίνηση χωρίς συμβιβασμούς.

cars

Cupra Tavascan Concept. Το ηλεκτρικό μέλλον είναι και σπορ

cars