CARSNEWS
AUTONEWS

«Χαμός» στο Survivor, διακόπηκε ο αγώνας: «Αν ήσασταν… αθλητές, δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας»

Χάος επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα ο τέταρτος αγώνας ασυλίας.

Λίγο μετά τα δεύτερα ματσαρίσματα και με το σκορ να είναι στο 7-2 υπέρ των Μπλε, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Γιάννης Περπατάρης αρνήθηκαν να μπουν στον στίβο μάχης, παραπονούμενοι για έντονους πόνους στα πόδια, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών.

«Πόσες φορές έχουν παρθεί πέναλτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα το δικό μου πέναλτι και του Γιάννη. Εγώ κουβαλάω κάποια προβλήματα, μου το έχει πει και ο γιατρός. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα 14 χάπια για να αποφύγω τους πόνους» υποστήριξε ο Γιώργος Γκιουλέκας, με τα πνεύματα στο Survivor γρήγορα να οξύνονται.

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό», σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ και η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω μάθει να τα παρατάω».

«Σέβομαι τον πόνο του καθένα, εγώ έχω πόνους που δεν τους λέω καν στον γιατρό και μπαίνω να αγωνιστώ. Ερχόμενοι στο Survivor γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι από εμάς έχουμε παίξει και 6 και 7 και 8 runs και δεν έχουμε παραπονεθεί. Και σήμερα νιώθω ότι έχω πυρετό αλλά μπήκα, δεν θα παρατήσω την ομάδα μου», παρατήρησε η Δώρα, προκαλώντας την αντίδραση της Μπλε Ομάδας.

«Ρε συ Δώρα, πάντα ξεκινάς ωραία και μετά βάζεις το “αλλά” και στάζεις φαρμάκι. Ως ομάδα έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε έξω αν πονάμε. Στη δική σας ομάδα δεν συμβαίνει αυτό», τόνισε ο Τζέιμς Καφετζής, με τη Σταυρούλα να υπογραμμίζει: «Το ότι έχουμε έρθει στο Survivor και έχουμε αυτές τις κακουχίες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούμε και να τις έχουμε και μετά στη ζωή μας».

Η ένταση συνεχίστηκε για ώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Γιώργο και τον Γιάννη να επιτίθενται στη Δώρα για τα λεγόμενά της για να υπερασπιστούν τη θέση τους.

«Όλοι οι… αθλητές έχουν έρθει στο Survivor για να δείξουν ότι είναι αθλητές. Παιδιά, αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας», σχολίασε ο Τζέιμς Καφετζής με τον αγώνα ασυλίας να συνεχίζεται λίγο αργότερα.

Related Articles

Πλησιάζουμε στο ντεμπούτο της Porsche Taycan Cross Turismo.

cars

Renault Rafale: Το νέο coupe SUV επανασυνδέεται με την ιστορία της μάρκας

cars

Ford Puma ST. Σε μία εντελώς διαφορετική κόντρα!!!

cars

Μπορείς κι εσύ να μεταμορφώσεις το Mazda MX-5 σου σε μονοθέσιο του ‘30!

cars

Νέο Subaru Outback. Ήρθε και στη χώρα μας

cars

Το Escort Mk2 περνά ξανά στην παραγωγή… αλλά όχι από την Ford.

cars

Ο V12 της Pagani θα συνεχίσει μέχρι το 2026!

cars

Χάος σε δικαστική αίθουσα στις ΗΠΑ – Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Bury

Alfa Romeo Giulia GTA. H επιστροφή ενός θρύλου

cars