CARSNEWS
F1 & RACES

Χόρνερ για έρευνα Red Bull: «Αρνούμαι κάθε κατηγορία»

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την έναρξη της έρευνας από πλευράς Red Bull o Βρετανός δηλώνει αθώος και αρνείται τα πάντα.

Εν μέσω διεξαγωγής έρευνας για ανάρμοστη συμπεριφορά σε υπάλληλο της Red Bull Racing, o Κρίστιαν Χόρνερ έδωσε το παρών στην παρουσίαση της νέας Red Bull RB20. O Βρετανός ήταν άγνωστο κατά πόσο θα βρίσκεται στο προσκήνιο, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν (παραμένουν ακόμη άγνωστες) να έχουν θέσει σε κίνδυνο τη θέση του στην αυστριακή ομάδα.

Όχι μόνο ήταν στην εκδήλωση στο εργοστάσιο του Μίλτον Κινς αλλά «έκλεψε» την παράσταση και απέσπασε τα περισσότερα βλέμματα από το νέο δημιούργημα των «ταύρων». Μάλιστα, σε δηλώσεις του μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με την έρευνα που είναι σε ισχύ και αρνήθηκε τα πάντα με σιγουριά.

«Αναπόφευκτα όλα αυτά μας έχει αποσπάσει την προσοχή. Η ομάδα όμως είναι ενωμένη. Όλοι είναι αφοσιωμένοι στη νέα αγωνιστική σεζόν και η υποστήριξη που έχουμε είναι τεράστια. Σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις πόσο ενωμένη είναι η ομάδα και η στήριξη που μου παρείχαν όλοι ήταν τρομερή. Έχουν γίνει ορισμένες κατηγορίες τις οποίες αρνούμαι πλήρως. Η έρευνα είναι σε ισχύ στο παρασκήνιο ενώ προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα», ανέφερε.

Ο Χόρνερ αναμένεται να παραβρεθεί στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21 με 23 Φεβρουαρίου. Προς ώρας είναι άγνωστο αν και πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα και ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί.

The BIG reveal 😲 Our first look at the RB20 🔎 pic.twitter.com/M6uDoHDoG1

— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) February 15, 2024

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Related Articles

Formula 1: Ο Βασέρ σε ρόλο “διαχειριστή”, η αναμενόμενη λύτρωση του Μπινότο και η… μισή Alpine | ΕΙΔΗΣΕΙΣ 247

cars

O Schumacher είχε τρομοκρατήσει το Rosberg!

cars

Ο κορωνοϊός “χτυπά” την F1: Θετικός o πιλότος Σέρχιο Πέρες

cars

WATCH: McLaren set new F1 pit stop record with spectacularly quick tyre change in Qatar

cars

Η επιστροφή στην Ίμολα από πλευράς ελαστικών

cars

Μπραντ Πιτ: Χαλαρός και κούκλος στο Grand Prix της F1 στο Λας Βέγκας

cars

Έχει μέλλον στη Ferrari o Vettel;

cars

Ο Bottas έκανε δοκιμές με το Toyota Yaris WRC

cars

H Haas F1 παρουσίασε τα χρώματά της για το 2024 – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars