CARSNEWS
AUTONEWS

Το ναυάγιο: Εξελίξεις που σοκάρουν και μεγάλες αποκαλύψεις

Εξελίξεις που σοκάρουν και μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος συγκρούονται.

Η Δήμητρα καταλαβαίνει τι είναι θαμμένο κάτω από τις τριανταφυλλιές.

Ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε στην Αστυνομία και το μυαλό του θολώνει.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 17 έως την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 22:50:

Επεισόδιο 108 (Δευτέρα 17 Ιουνίου):

Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια. Η Ειρήνη βρίσκεται κλειδωμένη στο δωμάτιο και ανήμπορη να αντιδράσει. Οι μάσκες πέφτουν. Ο Πέτρος ζητάει από τον Ιπποκράτη να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η κατάθεση του Βασίλη συνταράσσει το δικαστήριο. Η Λίνα βλέπει όλους τους φίλους της να της γυρνούν την πλάτη εξαιτίας της κατάθεσής της.

Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, έρχεται από την αδελφή της: η Βάσω της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο Δημήτρης απελπισμένος στρέφεται στη μόνη κόρη που του

έχει απομείνει, τη Θοδώρα. Η Αλίκη δηλώνει στους ναυαγούς ότι είναι αποφασισμένη να

καταθέσει, αλλά ο Παντελίδης κρύβει έναν άσο στο μανίκι του. Η Στέλλα ζητάει από τον

Σάββα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το μωρό της και να το πάρει πίσω. Η Δήμητρα καταλαβαίνει τι είναι θαμμένο κάτω από τις τριανταφυλλιές. Το τέλος του Ιπποκράτη πλησιάζει.

Επεισόδιο 109 (Τρίτη 18 Ιουνίου):

Οι καταθέσεις του Άγγελου, της Μαρίας και του Στελή είναι κόλαφος για τον εφοπλιστή Βασιλείου και συγκινούν το ακροατήριο του δικαστηρίου. Η Θοδώρα, συγκλονισμένη μετά τις αποκαλύψεις του Δημήτρη, φεύγει για την Αθήνα για να λογαριαστεί με τη μητέρα της. Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τι γίνεται στην κλινική με το εμπόριο βρεφών και ζητάει από τη Μαριάννα να συναντηθούν. Ο Ιπποκράτης καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της Ευγενίας και αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι του. Η Δήμητρα και η Ειρήνη βρίσκουν ευκαιρία και βγαίνουν στον κήπο αποφασισμένες να ανακαλύψουν πού βρίσκεται θαμμένο το πτώμα της Κλαίρης. Η αλήθεια που ανακαλύπτουν τις συγκλονίζει. Ο Στελής μαθαίνει από τη Λαμπρινή την αλήθεια για το ποιόν του Ιπποκράτη και τρέχει να τον αντιμετωπίσει κραδαίνοντας ένα πιστόλι.

Επεισόδιο 110 (Τετάρτη 19 Ιουνίου):

Ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε στην Αστυνομία και το μυαλό του θολώνει. Ξεσπάει την οργή του επάνω της και πριν το καταλάβει βρίσκεται με ένα μαχαίρι στο χέρι του. Ο καπετάν- Στελής πλησιάζει αποφασισμένος να εκδικηθεί για την Ειρήνη ενώ ο Πέτρος τρέχει κι αυτός στο σπίτι για να προλάβει το κακό. Στο δικαστήριο η κατάθεση του καπετάν-Αντρέα διαλύει τον Μιχάλη που φοβάται ότι δεν γλιτώνει την καταδίκη. Θα αντέξει ο παλιός του φίλος να τον δει να μπαίνει φυλακή; Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα θα παντρευτεί τον Όθωνα. Ο Άγγελος αντιμετωπίζει τις συνέπειες της κατάθεσής του και παίρνει μια γενναία απόφαση. Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει τα πάντα. Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης. Ο Ιπποκράτης είναι άφαντος και μαζί του έχει πάρει και τον Ορφέα.

Related Articles

Aston Martin DB5 Junior. Μία DB5 υπό κλίμακα με τιμή €39.000!

cars

Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή

Bury

Nέο Renault Captur. Πλήρως αναβαθμισμένο

cars

Στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Bury

Νissan X-Trail. Ώρα για αλλαγή

cars

Opel. Ικανά για όλα τα ηλεκτροκίνητά της

cars

Βασίλης Μίχας: Όταν με ρωτούν για την καταγωγή μου από την Αλβανία δεν ξέρω πως να απαντήσω

cars

ΗΠΑ: Γυναίκα από το Τέξας κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να πνίξει ένα 3χρονο κοριτσάκι, παλαιστινιακής καταγωγής

Η Mercedes φέρνει την EQE και μία ηλεκτρική AMG στο Μόναχο.

cars