CARSNEWS
AUTONEWS

Οικογένεια από την Αλβανία αναγνώρισε τον «αόρατο Έλληνα» – Άλλαξε όνομα στο Facebook και είναι άφαντος

«Από την στιγμή που είδαμε την ομοιότητα είπαμε αποκλείεται να έχουμε πέσει τόσο έξω. Να κάνουμε τόσο λάθος. Από την στιγμή που είδα τις παλιές φωτογραφίες που έχουμε μόνο εμείς και ένας φίλος του είπαμε είναι αυτός», αναφέρει η ανιψιά του γνωστού «αόρατου Έλληνα» που αναζητά την ταυτότητά του, την καταγωγή του και τους συγγενείς του.

Ο 44χρονος άνδρας που μέσω της εκπομπής Live News υποστήριξε πως πάσχει από αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από το παρελθόν του και πως βρέθηκε μόνος του να παλεύει με τις ελάχιστες αναμνήσεις για το παρελθόν του. Χωρίς χαρτιά, χωρίς να έχει καλά καλά ΑΜΚΑ, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι.

Η δημοσιοποίηση του θέματος κινητοποίησε μια οικογένεια από την Αλβανία, η οποία ζει τα τελευταία χρόνια στην Λαμία. Ο Αρτούρ στο πρόσωπο του Πέτρου Κουτσούκη, αναγνώρισε τον χαμένο του αδερφό, το οποίο αναζητά τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι φωτογραφίες που έχουν στην κατοχή τους οι άνθρωποι που υποστηρίζουν πως στο πρόσωπο του «αόρατου Έλληνα» αναγνωρίζουν τον δικό τους άνθρωπο, τον Πετρίτ. Οι ομοιότητες στις φωτογραφίες είναι αρκετές, αλλά και οι περιγραφές της οικογένειας φαίνεται σαν να φωτογραφίζουν τον Πέτρο Κουτσούκη. «Όλη η Αλβανία παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα μου και ρωτά τι συνέβη. Αργήσαμε αλλά χαίρομαι που ζει», δηλώνει η ανιψιά του «αόρατου Έλληνα».

Ο Αρτούρ και ο Πετρίτ διατηρούσαν μέχρι κάποιο χρονικό σημείο και επαφή δια αλληλογραφίας, η οποία ξαφνικά σταμάτησε και τότε άρχισε η αναζήτηση του αγαπημένου τους προσώπου.

Άλλαξε όνομα στο Facebook ο «αόρατος Έλληνας»

Άφαντος είναι ο Πέτρος Κουτσούκης, καθώς ύστερα από αλλεπάλληλες προσπάθειες της εκπομπής να επικοινωνήσει μαζί του και να του μεταφέρει την εξέλιξη αυτή, δεν κατάφερε να τον βρει. Μάλιστα, το προφίλ που υπήρχε στο Facebook με το όνομα «Πέτρος Κουτσούκης» δεν υπάρχει και στο ίδιο url εμφανίζεται ένα νέο προφίλ με το όνομα «Τάκης Πατάκης».

Related Articles

Η Renault μας δείχνει την καμπίνα του Austral.

cars

Ανακατατάξεις και νέα αφεντικά στις Citroen και DS.

cars

MasterChef: Τα όσπρια έχουν την τιμητική τους και η δοκιμασία κάθε άλλο παρά μαγειρικός… περίπατος θα είναι

Bury

Πυροβολισμοί στην Ομόνοια – Τραυματίστηκε ένας άνδρας, διέφυγαν οι δράστες

cars

Ford. Δυνατό παρών στην «Αυτοκίνηση 2019»

cars

Βελτιωμένο στα σημεία το Lexus ES.

cars

Συνεχίζεται η «μάχη» με τις αναζωπυρώσεις στο Ρέθυμνο – Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο

wp_update-GSkibItV

Αχελώος, ο «πατέρας των ποταμών» που τον τιθάσευσε μόνο ο Ηρακλής

cars

Η Kia αποκαλύπτει λίγο περισσότερο από το νέο Sorento.

cars