CARSNEWS
AUTONEWS

H φωτογραφία του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου και οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του

Ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης, είχε τα γενέθλιά του, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου με την ίδια να κρατά την τούρτα με την επιγραφή «Happy Birthday Dad». «Χρόνια Πολλά μπαμπά μας. Να σε χαιρόμαστε», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται συχνά στον πατέρα της, Δημήτρη Καινούργιο, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 

«Μακάρι να δημιουργήσω οικογένεια. Είναι κάτι που το θέλω πολύ όμως, δεν είναι εύκολο. Όταν μεγαλώνεις, και βρίσκεις έναν άνθρωπο που είσαι καλά μαζί του, για μένα η δημιουργία οικογένεια δε σημαίνει γάμος αλλά απόκτηση παιδιού, εγώ αυτό θέλω», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καινούργιος προτού ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, εργάστηκε ως μοντέλο και πρωταγωνίστησε σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε τις σπουδές του. Γοητευτικός, ψηλός με καστανά μαλλιά είχε πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλείς διαφημίσεις των 80s.

Related Articles

Νέο Opel Crossland. Με πολλές και σημαντικές αλλαγές

cars

Το Peugeot 205 σαραντάρισε, έκανε γενέθλια στο Μουσείο L’Aventure στο Sochaux της Γαλλίας και δίνει τη σκυτάλη στο E-208

cars

Η Volkswagen θα προσθέσει ένα entry-level ηλεκτρικό στην γκάμα της!

cars

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – «Πορτοκαλί» συναγερμό για φωτιά σήμανε η Πολιτική Προστασία

deleted-w9i2FI7l

Νέο Ford Kuga. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Το νέο Subaru WRX STI αυξάνει τα όρια της ταχύτητας και της τεχνολογίας!

cars

Ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις σε εργοστάσιο και κέντρο διοίκησης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

cars

Πέντε ιστορικές μονές της Πελοποννήσου

cars

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρουν στη Βουδαπέστη στα γυρίσματα του Maestro

deleted-w9i2FI7l