CARSNEWS
AUTONEWS

Ένα νέο, ηλεκτρικό πρωτότυπο θα παρουσιάσει η Volkswagen.

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι το ID.3 είναι μονάχα η αρχή για την Volkswagen. Η στρατηγική της όσον αφορά στον εξηλεκτρισμό της γκάμας και πιο συγκεκριμένα, στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα είναι σοβαρή τόσο σε ύφος όσο και σε μέγεθος και περιλαμβάνει πληθώρα νέων προτάσεων που θα καλύψουν σε βάθος κάποιων ετών όλες τις βασικές κατηγορίες. Ένας ακόμα σταθμός στην πορεία που έχει προδιαγράψει το πλάνο της γερμανικής φίρμας είναι το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στις 19 Νοεμβρίου.

Όποιος είναι αρκετά τυχερός ώστε να παραβρεθεί στην πριβέ εκδήλωση που διοργανώνει η Volkswagen στο Petersen Automotive Museum, θα έχει την δυνατότητα να περιεργαστεί το νέο concept της γερμανικής φίρμας ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει η ανακοίνωση ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο θα εστιάζει στο εσωτερικό και στην τεχνολογία. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι σημαίνει αυτό αλλά δεν συμβαίνει συχνά ένα concept να διαθέτει πλήρως “επιπλωμένη” καμπίνα και να προσκαλεί τους επισκέπτες να την περιεργαστούν. Πάντως η φωτογραφία-teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen δεν αποκαλύπτει πολλά ούτε για το εσωτερικό και την τεχνολογία με την οποία θα εξοπλίζεται, αλλά ούτε καν για το στιλ που επέλεξε η εταιρία για το αμάξωμα. Ας μην κάνουμε υποθέσεις λοιπόν – τουλάχιστον όχι ακόμα. Ίσως μελλοντικά teasers να μας δώσουν καλύτερη εικόνα περί τίνος πρόκειται.

Related Articles

Το Lancer Edition R είναι το νέο Evo που δεν κατασκεύασε η Mitsubishi (+video)

cars

Αστυπάλαια. Ξεκίνησε ο μετασχηματισμός του σε «πράσινο» νησί

cars

Survivor: Απασφάλισε η Χρύσα για την Ασημίνα – «Είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, δεν έχει στάλα ωριμότητας»

cars

H Μπαρτσελόνα τιμώρησε τρεις οπαδούς της μετά τους ναζιστικούς χαιρετισμούς

Bury

Στόλτενμπεργκ: Η κλιματική αλλαγή απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια, ο αγώνας εναντίον της είναι σημαντικός για το ΝΑΤΟ

cars

WRC 2023 – Ράλι Εσθονίας: Νάτος, νάτος ο Πρωταθλητής

cars

Νέο Peugeot 3008. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Η Toyota εξακολουθεί να πιστεύει στο Aygo.

cars

myKTEO: Το 10ο Φθινοπωρινό Ράλι 2023 έρχεται στην Ιτέα με 31 συμμετοχές

cars