CARSNEWS
AUTONEWS

myKTEO: Το 10ο Φθινοπωρινό Ράλι 2023 έρχεται στην Ιτέα με 31 συμμετοχές

Το myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλι θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου -1 Οκτωβρίου με επίκεντρο την πόλη της Ιτέας, έχοντας πεδίο δράσης Ακροπολικές ειδικές διαδρομές.

Ο αγώνας συγκέντρωσε 31 συμμετοχές και όσοι βρεθούν στο βουνό την Κυριακή θα απολαύσουν όμορφες μάχες στην τελευταία «στροφή» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος. Οργανωτής του αγώνα είναι το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), ενώ ονομαστικός χορηγός είναι το myKTEO.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 έως τις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του myKTEO που βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας, λίγο έξω από την Ιτέα.

Την ίδια ημέρα, στις 20:30, η Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας θα φιλοξενήσει την Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ακροπολικές ειδικές διαδρομές. Τα πληρώματα θα βγουν στις 09:00 από το Service Park που θα βρίσκεται στην Μαρίνα της Ιτέας και θα κατευθυνθούν στις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» (10.04 χλμ) και «Καρούτες» (21.04 χλμ).

Έπειτα από το μεσημεριανό Service, οι αγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν για το δεύτερο πέρασμα από τις Ειδικές Διαδρομές «Αγία Ευθυμία» και «Καρούτες». Power Stage του αγώνα είναι η Ειδική Διαδρομή «Άμφισσα», μήκους 14.28 χλμ, η οποία θα ολοκληρώσει το 10ο Φθινοπωρινό Ράλι.

Μετά από 76 αγωνιστικά χιλιόμετρα και 298 συνολικά, τα πληρώματα θα τερματίσουν στην Κεντρική Προβλήτα της Ιτέας στις 16.24, ενώ οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 18.00 στον ίδιο χώρο.

Related Articles

Opel Corsa – Σαραντάρισε και το γιορτάζει!

cars

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη 5 Series.

cars

Νέο Fiat 500X Sport. Ενδιαφέρον συνδυασμός

cars

Ρώσος καταδικάστηκε σε 14ετή ποινή κάθειρξης για συνεργασία με την Ουκρανία

cars

Η Yokohama απέκτησε την Trelleborg

cars

Το μέλλον των Bugatti και Lamborghini αποφασίζεται τον Νοέμβριο.

cars

Cupra Formentor. Διαθέσιμο στη χώρα μας από 45900 Ευρώ

cars

Δίωρο καθημερινό ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ στον STATUS 107.7

cars

Η Land Rover γιορτάζει την πώληση 1 εκατομμυρίου Range Rover Sport!

cars