CARSNEWS
AUTONEWS

Jeep Wrangler. Για καλύτερη επαφή με τη φύση

Εκτός από κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, το Jeep® Wrangler, είναι το μοναδικό όχημα της κατηγορίας του που μπορεί να προσφέρει απόλυτη επαφή με τη φύση, με πολλά μέρη του αμαξώματος να μπορούν να αφαιρεθούν κατά βούληση από τον χρήστη. Η οροφή ή τμήματα αυτής, οι πόρτες ακόμα και το παρμπρίζ μπορούν να αφαιρεθούν επιτρέποντας στον οδηγό και τους επιβάτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η όλη διαδικασία αναδίπλωσης ή αφαίρεσης των τμημάτων είναι ιδιαιτέρως εύκολη και γρήγορη, ενώ απαιτεί μόνο δύο απλά εργαλεία που παρέχονται μαζί με το αυτοκίνητο.

Για να αναδείξει αυτό το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Wrangler, η Jeep δημιούργησε μια δοκιμασία, όπου ένα ζευγάρι μετατρέπει το κλειστό Wrangler σε ανοικτό σε μόλις 19 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια το «γυμνό» Wrangler κάνει ένα μπάνιο αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του εσωτερικού, το οποίο είναι ανθεκτικό στην υγρασία και το νερό.

Related Articles

Survivor – Μαριλίνα: Ο Τζέιμς Καφετζής το παίζει καλός για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει

cars

Το VW ID.6 είναι το μεγάλο SUV για την Κίνα.

cars

Πογιέτ για το Ελλάδα – Καζακστάν: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι

cars

“Διαζύγιο” λόγω διαφωνιών Volkswagen R και Jost Capito.

cars

Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS. Το καλό καλύτερο

cars

Porsche 911 Carrera 4 & 911 Carrera 4 Cabriolet. Sports-car παντός καιρού!

cars

Alfa Romeo Giulia & Stelvio Quadrifoglio. Διαθέσιμες και στη χώρα μας

cars

Καρκίνο έχει ο πρώην πρόεδρός της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουχίκα

cars

Μέχρι το 2028 θα υπάρχουν φορτιστές ταχείας φόρτισης τουλάχιστον σε κάθε 60 χιλιόμετρα στους βασικούς αυτοκινητοδρόμους

cars