CARSNEWS
AUTONEWS

Jeep. Στο φυσικό τους περιβάλλον

Η Jeep με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου θα βρεθεί στην Αόστα, στην καρδιά της μαγευτικής Val d’Ayas, σε μια περιοχή που είναι αφιερωμένη στους φίλους της φύσης και των εκτός δρόμου διαδρομών. Στα πλαίσια της παρουσίας της μάρκας οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγήσουν σε μια σειρά χειμερινών δοκιμασιών τόσο με το θρυλικό Wrangler, όσο και το σύνολο της σειράς Trailhawk που περιλαμβάνει τα Renegade, Compass και Cherokee.

Οι διαδρομές σχεδιάστηκαν ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα κορυφαία συστήματα τετρακίνησης της μάρκας, όπως το Active Drive Low του Renegade και το Rock-Trac του Rubicon, αλλά και συνολικά την ευελιξία των μοντέλων. Παράλληλα, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Selec-Terrain σε συνδυασμό με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης θα κρατήσουν σε απόλυτη ασφάλεια τον οδηγό και τους επιβάτες παρά τις δύσκολες συνθήκες.

Τέλος για τους extreme φίλους της εκτός δρόμου οδήγησης, το Jeep Wrangler 1941 designed by Mopar, αποτελεί το καλύτερο δείγμα των δυνατοτήτων εξατομίκευσης που δίνουν τα μοντέλα της μάρκας και μάλιστα με αξεσουάρ που είναι 100% νόμιμα για χρήση στο δρόμο.

Related Articles

Νέο Range Rover. Αποκαλύφθηκε και επίσημα

cars

Θρήνος στα motorsports. “Έφυγε” ο 22χρονος Antoine Hubert σε αγώνα F2.

cars

Επείγουσα επιστροφή πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου, λόγω ασθένειας 9χρονου επιβάτη

cars

Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα – Μην ξεχάσετε να τους πείτε «χρόνια πολλά»

cars

Audi A3 Sportback 35 TFSI MHEV . Κάνοντας το επόμενο βήμα

cars

Ford Mustang Mach 1. Έρχεται με σκοπό την απόλαυση

cars

Hyundai. Συνεργάζεται με την Aptiv για την αυτόνομη οδήγηση

cars

BMW Concept 4. Τολμηρή και πολωτική!

cars

Μαξ Φερστάπεν: Έρχεται τιμωρία λόγω σειράς παραβάσεων ενώ οδηγούσε σε δημόσιο δρόμο

cars