CARSNEWS
NEW MODELS

Αποκλειστικές εικόνες: Το νέο Audi A3 στους δρόμους της Ανδαλουσίας

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του νέο Audi A3, οι εμφανίσεις του οποίου έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του φωτογραφικού φακού του Car And Driver Greece να απαθανατίσει το μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου.

Το υπό εξέλιξη Audi A3 εντοπίστηκε στους δρόμους της Ανδαλουσίας την ίδια στιγμή που η ισχυρότερη έκδοση S3 δοκιμάζεται βορειότερα, κοντά στις εγκαταστάσεις της γερμανικής φίρμας.

Κρίνοντας από τις εικόνες του αυτοκινήτου, η τραπεζοειδής κεντρική εισαγωγή αέρα διατηρεί τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος, επισκιάζοντας  τους μικρότερους σε διαστάσεις προβολείς τεχνολογίας LED.

Πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειες του νέου Audi Α3 πρόκειται να τοποθετηθούν τα κινητήρια σύνολα που πρόβαρε για πρώτη φορά η όγδοη κατά σειρά γενιά του VW Golf.

Η έμφαση θα δοθεί στα mild hybrid και plug-in υβριδικά σύνολα, τα οποία θα έχουν αφετηρία τους τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1,5 και 1,4 λίτρων.

Αντιθέτως, πολύ δύσκολα θα δούμε στην γκάμα του νέου Audi A3 τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου, την ίδια στιγμή που για τις κορυφαίες εκδόσεις του (βλέπε S3) θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παρουσία του δίλιτρου TSI όπως άλλωστε και του ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Toyota Kenshiki Forum: Στην επόμενη ημέρα μιας αυτοκρατορίας

cars

Δοκιμάζουμε την “χρυσή-τομή” Mercedes-Benz A180 136PS

cars

F1: Κοντά στη McLaren ο Vettel

cars

Οδηγούμε το νέο VW Golf: Τεχνολογική ανωτερότητα για το απόλυτο icon της αυτοκίνησης

cars

Yamaha Serow 250 Final Edition – Το “αγριοκάτσικο” μας αποχαιρετά

cars

Το προφητικό και άκρως εντυπωσιακό Hyundai Prophesy περνά στην παραγωγή

cars

Ηλεκτροκίνητο μοντέλο και για τη Maybach

cars

Δοκιμάζουμε την plug-in υβριδική BMW X5 xDrive 45e των 394 PS

cars

SYM – To Maxsym TL ανακοινώθηκε με χαμηλότερη τιμή!

cars