CARSNEWS
NEW MODELS

F1: Κοντά στη McLaren ο Vettel

Σε αναζήτηση νέα αγωνιστικής στέγης βρίσκεται ο S. Vettel σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της McLaren για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στο Woking το 2021.

Tην αμέσως επόμενη σεζόν το συμβόλαιο του S. Vettel με τη Ferrari ολοκληρώνεται και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Γερμανός θα αποχωρήσει από το Μαρανέλο, έχοντας αποτύχει να εκπληρώσει τις προσδοκίες των Ιταλών κατακτώντας έναν παγκόσμιο τίτλο.

Αντιστοίχως και η McLaren θα κληθεί το 2021 είτε να ανανεώσει τα συμβόλαια των Sainz και Norris είτε να προσθέσει στο ρόστερ της έναν πιο έμπειρο οδηγό, με την περίπτωση του S. Vettel να φαντάζει ιδανική.

«Ελεύθερος» το 2021 μένει και ο L. Hamilton, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τη Ferrari με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις.

Μάλιστα το «αφεντικό» της Ferrari, Carey Camilleri έχει καταστήσει σαφές ότι η Scuderia διερευνά το ενδεχόμενο αλλαγών στο ρόστερ της το 2021,  με τον L. Hamilton να αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της.

Με τη σειρά του ο Βρετανός σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο μετακίνησης στη Ferrari, απόφαση που σχετίζεται και με το αν ο σημερινός αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas θα παραμείνει στη θέση του το 2021 ή αν θα αναζητήσει και εκείνος μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.        

Related Articles

Στο κυνήγι της Tesla η VW

cars

Με έξι κινητήρες και 2.700 ίππους το ταχύπλοο της Mercedes-AMG

cars

Honda S660: ανανεωμένο και αναβαθμισμένα από τα πολλά νέα αξεσουάρ

cars

Μαύρα σύννεφα πάνω από τη Μόντσα

cars

Ένα πολύ έξυπνο πατίνι από την Skoda

cars

Maserati: Κάν’ το όπως η Porsche!

cars

Hispano Suiza Carmen Boulogne με περισσότερους από 1.019 ίππους!

cars

Ποιος σπουδαίος 24άωρος αγώνας θα διαρκέσει… 25 ώρες;

cars

Κορωνοϊός: Η Tesla μειώνει κατά 75% το προσωπικό στη Νεβάδα

cars