CARSNEWS
NEW MODELS

Με έξι κινητήρες και 2.700 ίππους το ταχύπλοο της Mercedes-AMG

Κυρίαρχη σε στεριά και θάλασσα αναδεικνύεται η Mercedes-AMG υπογράφοντας μια εξεζητημένη κατασκευή της Cigarette Racing.

Πρόκειται για ένα ταχύπλοο το οποίο εφοδιάζεται με έξι V8 κινητήρες της Mercury κάθε ένα από τους οποίους αποδίδει με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή 450 ίππους.

Η συνδυαστική απόδοση των έξι κινητήρων φτάνει τους 2.700 ίππους γεγονός που επιτρέπει στο ταχύπλοο της Mercedes-AMG και της Cigarette Racing να ταξιδεύει στη θάλασσα ακόμα και με την ταχύτητα των 80 κόμβων (129 χλμ./ώρα).

Οι δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού και το ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας συμπληρώνουν το προφίλ ενός ταχύπλοου που ταιριάζει δίχως αμφιβολίας στις τετράτροχες κατασκευές της Mercedes-AMG.

Εξ αυτού ορμώμενοι, οι Γερμανοί δημιούργησαν μια ειδική έκδοση της G-Class AMG 63, οι έχει ντυθεί στα χρώματα του ταχύπλοου, κρύβοντας κάτω από το καπό της τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 577 ίππων.

Αν τώρα αναρωτιέστε για την τιμή του ταχυπλόου της Mercedes-AMG, τότε ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε ως το Miami των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το οποίο και φιλοξενεί αυτήν την περίοδο μιας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις σκαφών παγκοσμίως.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα πλεονεκτήματα των αυτόματων κιβωτίων (βίντεο)

cars

Πρώτη επαφή με το νέο Mini Countryman στην Πορτογαλία

cars

Κορωναϊός: Απειλή και για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία!

cars

Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που έβγαλε η Porsche Taycan μετά από 190.000 km

cars

Νέες πινακίδες με πράσινη σήμανση για τα ηλεκτρικά οχήματα στην Αγγλία

cars

«Θα ξαναδούμε τον Michael Schumacher»

cars

H αεροδυναμική της Lamborghini Huracan EVO RWD (βίντεο)

cars

Η αναγέννηση της μικρής και προσιτής BMW Σειράς 3 Compact

cars

Συνεχίζονται τα πρόστιμα γύρω από τα ζαβολιάρικα λογισμικά

cars