CARSNEWS
AUTONEWS

Πάτρα: 25χρονη φοιτήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Αστυνομικοί τη βρήκαν τραυματισμένη μετά από τηλεφώνημα του πατέρα της

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα, όταν 25χρονη φοιτήτρια Ιατρικής, εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο σπίτι της, έχοντας αυτοτραυματιστεί με αιχμηρό αντικείμενο.

Η ανησυχία του πατέρα που αναζητούσε, χωρίς απάντηση, στο κινητό την κόρη του, έμελλε να αποβεί σωτήρια για την 25χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο σπίτι της στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας τηλεφώνσε στην Αστυνομία, εκφράζοντας τον φόβο ότι η ζωή της κόρης του βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την νεαρή να έχει αυτοτραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, με αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια.

Έπειτα, έχοντας τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας», όπου διαπιστώθηκε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη ζωή της.

Τι προηγήθηκε της απόπειρας

Η παρ’ ολίγον αυτόχειρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πριν την απόπειρα αυτοκτονίας είχε τσακωθεί με τον σύντροφό της. Οι πληροφορίες που αρχικά διακινήθηκαν και έκαναν λόγο πως είχε καταγγείλει τον άνδρα για ενδοοικογενειακή βία, δεν επιβεβαιώνονται από την ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό απόπειρας αυτοχειρίας που καταγράφεται σε διάστημα μιας εβδομάδας στην Αχαΐα. Στις 17 Απριλίου, 36χρονη στο Αίγιο κατανάλωσε ποσότητα χαπιών μετά από την επίθεση που δέχθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία, αφού καβγάδισαν, την έσερνε από τα μαλλιά μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο 39χρονος άνδρας συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών για εξετάσεις.

Related Articles

Πούτιν: Αντίποινα οι επιθέσεις μας σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Bury

Renault Clio 1.3 TCe RS Line. Γνήσια σπορτίφ

cars

Βυτιοφόρο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην Τανζανία και συγκρούστηκε με βαν

cars

ΣΥΡΙΖΑ: Πόλεμος λάσπης από ένα κόμμα που χρωστά 500 εκατομμύρια ευρώ

cars

Μουρατίδης για Παπακαλιάτη: Είναι συνώνυμο της επιτυχίας, είναι ένας άνθρωπος-ορχήστρα κυριολεκτικά

Bury

Ερντογάν: Πραγματοποιήσαμε το επί 80 χρόνια όνειρό μας και ξανανοίξαμε την Αγία Σοφία για λατρεία, δόξα στον Αλλάχ

cars

Hyundai: Ο κόσμος είναι έτοιμος για το Ioniq 5.

cars

Σαν σήμερα 12 Μαρτίου: 130 χρόνια από την πρώτη εμφιαλωμένη Coca Cola

cars

Κασσελάκης: Λάθος ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ το 2016 για τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό – Έχω μεταβιβάσει τη συμμετοχή μου

cars