CARSNEWS
AUTONEWS

Πέτρος Ξεκούκης: Έζησα θαύμα σε μετωπική σύγκρουση, είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι

Ο Πέτρος Ξεκούκης ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ότι έχει βιώσει θαύματα, περιγράφοντας, μεταξύ άλλων, ένα τροχαίο που είχε.

Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής που έριξε πρόωρα αυλαία, ότι μετά από μετωπική σύγκρουση, είδε έναν ρασοφόρο να τον τραβάει έξω από το αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε: «Έζησα από θαύμα σε μετωπική σύγκρουση με τον θείο μου θυμάμαι μια σκηνή. Εγώ ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι έξω από το αυτοκίνητο. Άνοιξα τα μάτια και ήμουν έξω από το αυτοκίνητο, που ήταν στο αντίθετο ρεύμα».

Στην πορεία, ανέφερε ακόμη μια παρόμοια περίπτωση, όταν γλίτωσε από το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα που βυθίστηκε το 2000, τη μέρα που ο ίδιος είχε αποφασίσει να πάει ταξίδι με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Ο ηθοποιός είπε: «Την ώρα που πηγαίναμε να μπούμε στο πλοίο, χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω, ήταν η αδελφή μου η ηγουμένη. Μου είπε όντας σε “έκσταση”, “μην πας, κλαυθμός και οδυρμός, οι μάνες κλαίνε τα παιδιά τους!“. Παγώνω, τραβάω χειρόφρενο και κάνω όπισθεν, ήμουν στο καταπέλτη του πλοίου και γυρίζω. Τρελάθηκε η γυναίκα μου. Κόντευα να χωρίσω εκείνο το βράδυ. Το άλλο πρωί έμαθα για το ναυάγιο. Εάν ήμουν μέσα, ποιον θα έσωνα; Εμένα, τη γυναίκα μου ή τα 3 μικρά παιδιά μου;».

Related Articles

Προσωρινά ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες μετά την κατάθεση εγγύησης ύψους ενός εκατ. ευρώ

cars

Fiat 500Χ Yachting. Η σωστή έκδοση για την εποχή

cars

Cupra Tavascan: Ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV coupe που συνδυάζει την εμφάνιση με τις επιδόσεις

cars

Donkervoort D8 GTO-JD70. Ένα υπερόπλο για την πίστα και όχι μόνο!

cars

Η Hennessey στοχεύει στα 1.200 άλογα για τη νέα Corvette!

cars

Mini John Cooper Works σε έκδοση περιορισμένης παραγωγής

cars

Το «Κάψιμο του Ιούδα» στα Παλαιά Ρούματα των Χανίων

cars

Mazda RX-Vision GT3. Αποκλειστικά για το Gran Turismo!

cars

Dacia Spring: Το φθηνότερο ηλεκτρικό της αγοράς που έχει κερδίσει πολλά βραβεία στον τομέα της κατανάλωσης

cars