CARSNEWS
AUTONEWS

Το νέο Kia Sorento δηλώνει παρόν και έτοιμο για την Γενεύη!

Έπειτα από 18 χρόνια στην αγορά, 3 γενιές και περισσότερα από 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε πωλήσεις, το Kia Sorento ετοιμάζεται να κάνει το βήμα στην δεκαετία του 2020. Η ανακοίνωση προέρχεται από την ίδια την εταιρία, που δηλώνει έτοιμη να παρουσιάσει την 4η γενιά του δημοφιλούς SUV στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με την Kia, το νέο Sorento έχει “σχεδιαστεί και εξελιχθεί ώστε να αντιμετωπίσει οτιδήποτε φέρει η ζωή”. Αν θέλουμε να γίνουμε πιο πεζοί, αυτό σημαίνει ότι θα βασίζεται σε μία ολοκαίνουρια αρχιτεκτονική και θα εστιάσει στον τομέα της πρακτικότητας και της ευρυχωρίας, κοιτώντας στα μάτια όχι μόνο ανταγωνιστικά μοντέλα της ίδιας κατηγορίας, αλλά και της αμέσως μεγαλύτερης! Επίσης, η Kia θέλει το νέο Sorento να είναι όσο πιο σύγχρονο γίνεται, οπότε δεν θα μπορούσε να μην υιοθετήσει την λύση του εξηλεκτρισμού – για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Sorento θα είναι διαθέσιμο και ως υβριδικό, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα τι μορφή θα έχει το εν λόγω κινητήριο σύνολο. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο της κορεατικής φίρμας, θα γίνουν γνωστές στις 3 Μαρτίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Volkswagen Golf GTD. Αθλητής μεγάλων αποστάσεων…

cars

Τελικά ο καφές προκαλεί κυτταρίτιδα;

Bury

Mercedes-Benz GLE Coupe & Mercedes-AMG 53 Coupe. Και πολυτελής και coupe!

cars

Suzuki Swace. Μία Toyota Corolla αλα-Suzuki!

cars

Η Kia φρεσκάρει το Stonic με mild-hybrid κινητήρα και νέες τεχνολογίες!

cars

Κέρμα κόλλησε στο λαιμό 14χρονου με τρόπο που άφησε άναυδους τους γιατρούς

Bury

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 31χρονος «Κοκός» – Τι είπε ο 16χρονος αδελφός του προφυλακισμένου για τη δολοφονία Λυγγερίδη

cars

Opel: Το νέο σήμα, εκφράζει καλύτερα τη νέα ταυτότητα.

cars

J2US: Κατερίνα Στικούδη σε Δημήτρη Κόκοτα: «Ήσουν το celebrity crush της εφηβείας μου, είχα αφίσα σου στο δωμάτιό μου»

cars