CARSNEWS
AUTONEWS

Skoda Scala Spider. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου…

Κάθε χρόνο τα τελευταία 7 χρόνια η Skoda αναθέτει σε νεαρούς ονειροπόλους την δημιουργία ενός ξεχωριστού οχήματος. Πέρυσι για παράδειγμα, 35 σπουδαστές δούλεψαν σκληρά για 8 μήνες και κατασκεύασαν το Mountiaq. Πριν από αυτό, ήταν το Sunroq και πριν και από αυτό, το Element Electric. Τα λεγόμενα “Student Cars” της Skoda δεν προορίζονται για την παραγωγή (προφανώς) αλλά δίνουν την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να εξασκήσουν την δημιουργικότητα τους ενώ παράλληλα, δουλεύουν πρακτικά πάνω στην κατασκευή ενός εντελώς νέου οχήματος.

Φέτος, οι ελπιδοφόροι νεαροί προετοιμάζουν μία “speedster” εκδοχή του Scala. Το πρώτο σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα μας δείχνει ένα πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο, χωρίς οροφή αλλά με δύο μεγάλα φουσκώματα πίσω από τα καθίσματα, νέο προφυλακτήρα που ενσωματώνει την εξαγωνική απόληξη της εξάτμισης και τις δίχρωμες ζάντες ελαφρού κράματος που αποτελούν δάνειο από κάποιο Octavia RS. Το εσωτερικό από την άλλη έχει μεταφερθεί σχεδόν απαράλλαχτο αν εξαιρέσεις τις κόκκινες ραφές στο τιμόνι που δείχνουν ότι μάλλον έχει χρησιμοποιηθεί η έκδοση Monte Carlo. Αυτά έχουμε στη διάθεση μας προς το παρόν, αφού η Skoda δεν αποκάλυψε ούτε καν το όνομα του ειδικού αυτού concept. Θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Cupra Leon. Διαθέσιμο και ως “καυτό” υβριδικό με 245 ίππους!

cars

Στόλτενμπεργκ: Η κλιματική αλλαγή απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια, ο αγώνας εναντίον της είναι σημαντικός για το ΝΑΤΟ

cars

Mercedes benz Vans & Trucks. Εκδήλωση με θέμα την ασφάλεια

cars

Οι 27 συζητούν σήμερα για την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας – Μέση Ανατολή και ευρωτουρκικές σχέσεις στο επίκεντρο

cars

Νέα Skoda Octavia. Διαθέσιμη και με φυσικό αέριο από 24900 Ευρώ

cars

Jeep Gladiator Overlander Farout Concept. Έτοιμο για περιπέτειες!

cars

Dacia Spring Electric. Πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη ηλεκτρική πρόταση της

cars

Δολοφονία Λυγγερίδη: Το φλασάκι του ανώνυμου πληροφοριοδότη, που «έδεσε» την υπόθεση

cars

Η Nissan επιβεβαιώνει το νέο, ηλεκτρικό Micra!

cars