CARSNEWS
NEW MODELS

Άγιο είχαν: Και όμως βγήκαν ζωντανοί από αυτό το ΚΙΑ Soul (Video)

Στο video που παραθέτουμε βλέπουμε μία τυπική σκηνή από καταδίωξη αυτοκινήτου από την Αστυνομία (συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ) η οποία καταγράφεται από ελικόπτερο ενός τηλεοπτικού σταθμού.

Το αυτοκίνητο το οποίο καταδιώκεται είναι ένα ΚΙΑ Soul ο οδηγός του οποίου όπως βλέπουμε καταφεύγει σε όποιον ελιγμό μπορεί για να ξεφύγει από την αστυνομία. Πέφτει όμως σε μερικά σταματημένα αυτοκίνητα σε ένα φανάρι, οπότε εκεί έρχεται η αρχή του τέλους που ως συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι με την πλευρά του καλού, δηλαδή της Αστυνομίας.

Ο οδηγός του Soul στην προσπάθειά του να αποφύγει από τα δεξιά την ουρά των αυτοκινήτων πατάει λίγο στο γρασίδι στην άκρη του δρόμου και από εκεί και πέρα αρχίζει να χάνει τον έλεγχο.

Στην συνέχεια βγαίνει στο φαρδύ κεντρικό διάζωμα με γρασίδι και αρχίζει να φέρνει τούμπες. Τελικά σταματά από ένα δέντρο πάνω στο οποίο πέφτει με τεράστια ορμή και διαλύεται σε δεκάδες κομμάτια.

Παρ’ όλη αυτή την τρομακτική σύγκρουση, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να βγάλουν ζωντανούς τους δύο επιβαίνοντες οι οποίοι ήταν τραυματισμένοι αλλά χωρίς κίνδυνο για την ζωή τους. Πέρα λοιπόν από το εντυπωσιακό της όλης καταδίωξης, αυτό που έχει σημασία να επισημάνουμε είναι και το πόσο ασφαλή έχουν γίνει τα σύγχρονα αυτοκίνητα (ακόμα και τα πιο φθηνά) ώστε να επιτρέπουν μετά από όλη αυτή την φοβερή σύγκρουση να βγαίνουν οι επιβάτες τους ζωντανοί.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride είναι εδώ!

cars

Απόδραση στην Βόρεια Εύβοια με Citroen Grand C4 Spacetourer

cars

Μία Chevrolet Corvette Split Window με σύγχρονη καρδιά

cars

Το Slavia είναι ένα roadster με τα σήματα της Skoda

cars

Επετειακές εκδόσεις για τα 100 χρόνια της Mazda

cars

Ποιοι κατασκευαστές παρουσιάζουν τα περισσότερα και τα λιγότερα προβλήματα;

cars

Aν δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο αγοράστε άρωμα… “Νέου Αυτοκινήτου” (Video)

cars

Το τρομακτικό ατύχημα που σόκαρε τον V. Rossi (video)

cars

Hyperion XP-1: Με τη δύναμη του υδρογόνου και τελική πάνω από 350 km/h!

cars