CARSNEWS
NEW MODELS

Πρόταση για διεξαγωγή αγώνων μεσοβδόμαδα!


ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ «ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ» ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ (ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;) ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΤΗΣ FORMULA 1 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 9/4/2020

Η αλήθεια είναι πως η FIA και η FOM παραδοσιακά τοποθετούν χρονικά τα γκραν πρι της Formula 1 σε τριήμερα που ξεκινούν από την Παρασκευή το πρωί κι ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής.

Πώς θα σας φαινόταν, όμως, η ιδέα της διεξαγωγής ενός αγώνα στο μέσον της εβδομάδας; Κι όμως, τούτη την πρόταση κατέθεσε ο εκπρόσωπος της πίστας του Ζάντφουρτ στην Ολλανδία, Jan Lemmers, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «NOS».

«Για ποιόν λόγο δεν θα μπορούσε ένα γκραν πρι να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης ή της Τετάρτης, όπως συμβαίνει με το Champions League; Για ποιόν λόγο θα πρέπει πάντα να επιλέγεται μια ώρα «φιλική» προς τις οικογένειες, από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που δεν ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ενδεχομένως να ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο με τις οικογένειές τους τα απογεύματα των Κυριακών;» διερωτήθηκε… φωναχτά ο Lemmers!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

ZITY: H νέα car-sharing υπηρεσία της Renault

cars

H BMW X8 θα έχει και υβριδική έκδοση

cars

Τα έβαψαν… μαύρα στη Mercedes

cars

Το εσωτερικό του νέου Volkswagen ID.4

cars

Τoyota Copen GR Sport: Ένα χαριτωμένο μικρό roadster με σπορ διαθέσεις

cars

Η Toyota Supra χάνει την οροφή της

cars

O Κορωνοϊός και οι χαμένες ευκαιρίες της κρίσης

cars

Τα μεγαθήρια στο 400άρι: Ferrari SF90 εναντίον Porsche 911 Turbo S (video)

cars

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Ford Puma, Nissan Juke και Volkswagen Golf

cars