CARSNEWS
NEW MODELS

Η τιμή του Mazda 3 Turbo στην αμερικανική αγορά

Διαθέσιμη είναι πλέον η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του Mazda 3 στην αμερικανική αγορά, αποτελώντας και επισήμως έναν από τους διεκδικητές της κορυφής στην κατηγορία των καυτών μικρομεσαίων hatchbacks.

To Mazda 3 Turbo το οποίο εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων προσφέρεται έναντι 29.900 δολαρίων, τιμή που το τοποθετεί σε μια πλεονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού, καθώς πέρα από τους 253 ίππους και τα 433 Nm ροπής, το ιαπωνικό hatchback εφοδιάζεται και με τετρακίνηση.

Το σύστημα μετάδοσης συμπληρώνει ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, χωρίς να προσφέρεται μάλιστα η δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου κιβωτίου.

Αντιθέτως, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις και σε δύο τύπους αμαξώματος (sedan και hatchback), ενώ προσφέρονται και πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού, όπως οι ζάντες αλουμινίου της BBS και το αεροδυναμικό κιτ αναβάθμισης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η ιαπωνική φίρμα θα διαθέσει την υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του Mazda 3 στην ευρωπαϊκή αγορά κι αν το κάνει πια θα είναι η διαμόρφωση του αυτοκινήτου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Infinity θα γίνει Nissan Plus και ίσως εγκαταλείψει την πίσω κίνηση

cars

Για πρώτη φορά εκτός αγώνα MotoGP ο Marquez!

cars

To νέο Batmobile είναι ότι πιο… σκοτεινό έχετε δει

cars

Για πρώτη φορά δίχως βρετανικό γκραν πρι!

cars

Aλλάζει λογότυπο η KIA;

cars

Η Ferrari 812 Superfast φόρεσε τα… Mansory της!

cars

Ποια τεχνολογία αυτοκινήτου έχει σώσει 15.000 ζωές;

cars

Πρώτες εικόνες από την πιο σπορ Ford Mustang Mach 1

cars

Δείτε πώς ένα app στο κινητό με «έσωσε» από μία απρόσμενη κατάσταση!

cars