CARSNEWS
NEW MODELS

MBUX: Οι θαυμαστοί αυτοματισμοί της Mercedes-Benz S-Class (βίντεο)

Πλησιάζεις το νέο σου αυτοκίνητο και αυτομάτως ξεκλειδώνει. Μπαίνεις μέσα, ακουμπάς το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και αυτό σε αναγνωρίζει, φορτώνει αυτόματα όλες τις προσωπικές σου ρυθμίσεις -τη θέση του καθίσματος, τον αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό κ.λπ.- και σε καλωσορίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Εάν τα βλέπαμε αυτά 20 χρόνια πριν, στο Hollywood, ναι. Μόνο που τα βλέπουμε το 2020, στη Φρανκφούρτη.

Η νέα ναυαρχίδα της Mercedes-Benz διαθέτει πραγματικά ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε αυτοκίνητο παραγωγής. Όχι μόνο ως σύστημα αλλά και σαν εμπειρία χρήσης, αφού ξεφεύγει από τους διακριτούς ρόλους του οδηγού και του αυτοκινήτου. Το να μιλάς στο αυτοκίνητό σου και αυτό να απαντάει, σαν να συζητάς με το συνοδηγό, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Το να βασίζεται σε τεχνολογίες machine learning και να μαθαίνει τις συνήθειες σου ώστε να σε υπηρετεί καλύτερα, είναι εξίσου μοναδικό.

Με το βίντεο που ανέβασε η Mercedes-Benz στο κανάλι της επιχειρεί να δώσει σε όλους μία γεύση για το πως είναι η ζωή μέσα στη νέα S-Class. Ένα αυτοκίνητο που, τελικά, είναι πολλά περισσότερα από ένα αυτοκίνητο… Ακόμα και αν είσαστε τύπος που δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, μέσα στα επόμενα δύο λεπτά θα βρείτε αρκετούς λόγους να χαμογελάσετε.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Peugeot θα διατηρήσει το 108 στην γκάμα της

cars

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του νέου Seat Leon προειδοποιεί και για τυχόν οχήματα στην τυφλή γωνία

cars

Γκάφα Tesla: Διέρρευσε δεδομένα χρηστών!

cars

Το νέο Golf μπορεί να κινείται έως και 4 λεπτά με τον κινητήρα “σβηστό” (Video)

cars

Δέκα συγκλονιστικές στιγμές του Ayrton Senna σε ένα απολαυστικό video

cars

Πωλητήριο στην εκθαμβωτική Aston Martin V12 Zagato Coupe

cars

Turbo, η αρχή λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει

cars

Ράλι Ακρόπολις: Μήπως η Ελλάδα έχει (ακόμα) μία «δεύτερη ευκαιρία»;

cars

Το νέο Audi A3 Sedan θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας μπερλίνας!

cars