CARSNEWS
AUTONEWS

Η Peugeot λανσάρει πρόγραμμα αναπαλαίωσης κλασικών μοντέλων της.

Οι κατασκευαστές αρχίζουν να δημιουργούν ένα δίχτυ ασφαλείας για τους ιδιοκτήτες των κλασικών μοντέλων τους λανσάροντας ο ένας μετά τον άλλον, επίσημα προγράμματα αναπαλαίωσης. Το έκανε η Mazda, το έκανε η Mazda, το έκανε μέχρι και η Lancia που είναι σε “μηχανική υποστήριξη”, οπότε τώρα, ήρθε η σειρά της Peugeot να κάνει το ίδιο. Η υπηρεσία αναπαλαίωσης κλασικών Peugeot θα λειτουργεί από το Musee de l’Aventure στο Sochaux της Γαλλίας (το μουσείο κλασικών αυτοκινήτων της φίρμας) και θα ξεκινήσει δουλειά από τις αρχές του 2021.

Αυτό ισχύει βέβαια για το κοινό, καθώς οι μηχανικοί της εταιρίας έχουν ήδη πιάσει ένα 205 GTi 1.9 το οποίο προβλέπεται να γίνει, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν το εύρος της αναπαλαίωσης καθώς το μικρό, κλασικό Peugeot έχει γδυθεί ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση του αμαξώματος και να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις και μετά να αναλάβουν οι μηχανικοί για την ανάρτηση, τον κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης, το σύστημα πέδησης κ.ο.κ. Στο τέλος θα έρθουν οι “ταπετσέρηδες” για να κάνουν το εσωτερικό του θρυλικού hot-hatch καινούριο.  Φυσικά, το project απαιτεί από την Peugeot είτε να βρει, είτε να κατασκευάσει καινούρια εξαρτήματα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος, το έχει ήδη καταφέρει είτε μέσω εξειδικευμένων εμπόρων είτε με την τεχνολογία 3D εκτύπωσης.

Από την στιγμή που θα “ανοίξει” για το κοινό το πρόγραμμα της Peugeot, οι πελάτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την γαλλική φίρμα για να αγοράσουν ένα πλήρως αναπαλαιωμένο (και μάλιστα σε εργοστασιακές προδιαγραφές) κλασικό αυτοκίνητο ή για να αναθέσουν στο Musee de l’Aventure την αναπαλαίωση του δικό τους κλασικού οχήματος. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν το πρόγραμμα της Peugeot περιλαμβάνει και το λανσάρισμα επίσημων ανταλλακτικών για τα διάφορα ιστορικά μοντέλα της.

The post Η Peugeot λανσάρει πρόγραμμα αναπαλαίωσης κλασικών μοντέλων της. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nissan. Σημαντικές προσφορές για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας

cars

Alpina B8 Gran Coupe. Συνδυάζοντας την δύναμη με την πολυτέλεια.

cars

Νέα Jaguar F-type: Έρχεται το 2020

cars

Volkswagen T7 Multivan eHybrid. Με δυνατότητες…

cars

Goodyear. Σημαντική συνεργασία με την Lexus

cars

Νέο Renault Megane E-Tech Electric. Το Megane της νέας εποχής.

cars

Η VW προβλέπει αυτόνομα αυτοκίνητα στην αγορά από το 2025-30.

cars

Το Rimac Nevera είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό στον κόσμο!

cars

Hλεκτρικό Fiat 500 – συνοδεύεται από τον μαγικό ήχο του Andrea Bocelli

cars