CARSNEWS
MOTONEWS

Buell Super Touring 1190 – Το «τέρας» από την Αμερική

Mία νέα εικόνα της Buel Super Touring δημοσιεύθηκε και άνοιξε ξανά την… εποποιία της δικύλινδρης τουριστικής επιδόσεων, από την αμερικανική εταιρεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αναφερθεί στο Buell Super Touring 1190, καθώς το μοντέλο απασχολεί την επικαιρότητα τουλάχιστον από το 2022. Τώρα, μέσα από δημοσίευση της ίδιας της Buell αλλά και διάφορων πληροφοριών που κυκλοφόρησαν στα διεθνή μέσα, το Super Touring χτυπά ξανά τους τίτλους.

Η μοτοσυκλέτα είναι, όπως όλα δείχνουν, αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία. Ναι, σκεφτόμαστε το ίδιο: Σίγουρα η Super Touring 1190 δεν πάει για καλλιστεία! Μια αντισυμβατική, σχεδόν… βιομηχανική εμφάνιση, σαν να έχεις ταιριάξει διάφορα κομμάτια μεταξύ τους, που θα δημιουργήσει σίγουρα πολέμιους αλλά, όπως η ιστορία έχει δείξει, ακόμη και τα πιο παράξενα μοντέλα αποκτούν τους δικούς τους λάτρεις.

Η μοτοσυκλέτα φέρει τον δικύλινδρο V κινητήρα των 1.190 κ.εκ. που εξοπλίζει και το ολοκαίνουργιο Super Cruiserμπορείτε να διαβάσετε το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ-, ο οποίος αποδίδει 185 ίππους και 14,1 kgm ροπής. Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική μοτοσυκλέτα σήμερα, χωρίς… πλαϊνές βαλίτσες και η Buell δεν παρέλειψε να τις τοποθετήσει.

Πότε θα βγει στην παραγωγή;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Buell Super Touring 1190 θα καθυστερήσει περισσότερο από ότι αρχικά ήταν υπολογισμένο. Η μοτοσυκλέτα πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του 2024, οπότε πάμε ήδη στο 2025 μέχρις ότου να γίνει ξανά λόγος. Η τιμή της, έχει ανακοινωθεί στο επίπεδο των 22.000 δολαρίων, όμως η Buell δέχεται προκαταβολές ύψους… μόλις 50 δολαρίων για κρατήσεις, για όποιον επιθυμεί τόσο πολύ να αποκτήσει μία Super Touring 1190. Η εταιρεία μάλιστα δηλώνει ότι, αν τελικά η μοτοσυκλέτα δεν μπει στην παραγωγή, τα 50δόλαρα θα επιστραφούν… Δεν μας ακούγεται και τόσο… σίγουρη, εμάς!

Related Articles

Φθιώτιδα: 20χρονος οδηγός μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

cars

Η Voge 300DS τώρα ακόμα πιο ελκυστική, με εξαιρετική τιμή και δώρο την εργοστασιακή αλουμινένια βαλίτσα

cars

Η εξωτική supermoto των 30.000 ευρώ από τη Σλοβενία

cars

Υπάρχει ιδανική μοτοσυκλέτα για την Ελλάδα;

cars

Best Moto by LS2 – Voge DS 525X: Η πιο Value for Money A2 μοτοσυκλέτα

cars

Σε scrap εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. κλεμμένη μοτοσυκλέτα

cars

Το «πειραγμένο» Kawasaki που φτιάχτηκε αποκλειστικά για δίτροχες συγκινήσεις

cars

Οι νέες BMW R 12 nineT και R 12 είναι σχεδιασμένες για απολαυστικές διαδρομές

cars

Test – Honda ST125 Dax 2023

cars